Marianandro 0 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2019 Numele meu este Marian , sunt din Constanta si doar ce am achizitionat o batranica rulota englezeasca swift challenger 400/2 din 1992 . Astept acum programarea la RAR. Distribuie această postare Link către postare
Florin Males 105 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2019 21 minute în urmă, Marianandro a scris: Numele meu este Marian , sunt din Constanta si doar ce am achizitionat o batranica rulota englezeasca swift challenger 400/2 din 1992 . Astept acum programarea la RAR. Sa va bucurati de vacanțe cât mai frumoase. Asteptam poze Distribuie această postare Link către postare
Angelo 59 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2019 Baftă la RAR și nu uita să pui și poze! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2019 @Marianandro Distribuie această postare Link către postare
Daniel D 600 Semnalează Publicat 7 Aprilie, 2019 , să o stăpânești sănătos! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Salut Marian! Felicitări pentru achiziție și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Bun venit @Marianandro Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Fii binevenit si bafta la RAR! Distribuie această postare Link către postare