Matei Cristian 11 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Bună ziua. Mulțumesc pt găzduire pe acest forum. Ma numesc Cristi Matei. Săptămâna asta întru în posesia rulotei, Bailey Pageant Imperial 1998 modelul aniversar. Mașina cu care voi tracta un Nissan X-trail 2.0 dci 150 cp. Sănătate maxima tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 @Matei Cristian Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Salutare @Matei Cristian și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Bun venit @Matei Cristian Distribuie această postare Link către postare
Matei Cristian 11 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 aveti idee unde gasesc un adaptor de la 2 prize de 7 pini la cea de 13 de pe masina? multumesc frumos. Distribuie această postare Link către postare
Matei Cristian 11 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 în urmă cu 1 oră, Matei Cristian a scris: aveti idee unde gasesc un adaptor de la 2 prize de 7 pini la cea de 13 de pe masina? multumesc frumos. am rezolvat intre timp. am comandat pe net. multumesc. Distribuie această postare Link către postare
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 @Matei Cristian!! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 8 Aprilie, 2019 salutare si bun venit intre noi Distribuie această postare Link către postare
Matei Cristian 11 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2019 Și ansamblul... 2 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2019 Felicitari, frumos tren. Drumuri bune, multe vacante reusite va dorim Distribuie această postare Link către postare
Matei Cristian 11 Semnalează Publicat 14 Aprilie, 2019 (modificat) 23 minute în urmă, Fejer Antal a scris: Felicitari, frumos tren. Drumuri bune, multe vacante reusite va dorim Chiar ca tren... L-am parcat în curte la Snagov... Am mers super lejer pe dn1 80-100 fără sa geamă sau sa scârțâie. Am făcut și o manevra sinucigașa într-un Lukoil la Mall Băneasa ca să umflu rotile am întors în peco. A fost super ok dar e lung tare ansamblul... Mulțumesc pt gândurile bune. Asemenea și vouă!! Modificat 14 Aprilie, 2019 de Matei Cristian 1 Distribuie această postare Link către postare