Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2019 Imi era dor de Suncuius, unde am mai fost de 3-4 ori. Acum doua saptamani am zis sa mai dau o tura prin zona mai ales ca nu era perioada de prohibitie la pescuit. Am ajuns la locul stiut, unde e si Pestera Unguru Mare. Mi s-a parut foarte mic locul, s-au pus niste bolovani sa nu mai poti intra cu masina sau rulota pe iarba, numai cu cortul (exista si taxa de campare, dar nu asta e problema 5-10 lei, ci aglomeratia). Deci cu rulota numai in parcare, care e aglomerata si prafuita. Am afalat de un alt loc "peste deal" si "dupa colt" la vre-o 150 m mai sus pe rau, exista si o carare prin padure de vre-o 250 m. Cu rulota se face aproape un cerc de 4 km de la pestera Unguru Mare. Se ajunge din Suncuius prin satul Balnaca unde se face dreapta la un moment dat. Drumul este putin mai dificil, nu foarte, in sensul ca nu sunt gropi dar e de pamant si mai ales piatra pe care o arunca rotile unde e panta mai mare (valabil mai ales pentru tractiune pe doua roti). Cu tractiune integrala nu am avut probleme. Drum care e de vre-un km de la asfalt pana la locul de campare, o pajiste imensa pe malul apei (46gr56'12.6''N 22gr32'57.5''E). Pentru perioade mai lungi de 2 zile, chiar merita drumul. Drum pe care l-am si filmat intergral, de la asfalt la locul de campare (fara rulota 4 min si 20 sec, cu rulota vre-o 15 minute). VID_20190329_123722.mp4 VID_20190329_134339.mp4 VID_20190330_090554.mp4 11 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2019 Foarte frumos! Chiar merita o iesire acolo! Multumim de informatii! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2019 Mulțumim Cristi și felicitări că nu stai deloc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Aprilie, 2019 Multumim @Cristian A Foarte frumos Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabi Barbu 82 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2019 @Cristian A Pfoaaaa....un colt de rai! Cred ca este una dintre cele mai frumoase locatii offcamping din tara, daca nu cea mai frumoasa. Uitandu-ma pe google maps, poza din satelit surprinde in aceasta zona o multime de masini, doua acoperisuri si o zona rotunda, gen scena. O fi fost vreun festival, targ local sau asa e in week-end?! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2019 în urmă cu 9 ore, Gabi Barbu a scris: @Cristian A Pfoaaaa....un colt de rai! Cred ca este una dintre cele mai frumoase locatii offcamping din tara, daca nu cea mai frumoasa. Uitandu-ma pe google maps, poza din satelit surprinde in aceasta zona o multime de masini, doua acoperisuri si o zona rotunda, gen scena. O fi fost vreun festival, targ local sau asa e in week-end?! Am fost doar eu si o autorulota pe tot platoul. Cu siguranta cand a trecut satelitul Google s-a organizat ceva , am vazut si eu poza. Oricum poza e de acum cativa ani vechime. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mircea 4.947 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2019 La 11.04.2019 la 15:58, Cristian A a scris: (46gr56'12.6''N 22gr32'57.5''E). Google Maps nu recunoaste aceste coordonate si eu recunosc ca nu stiu sa le folosesc. Poate ne dai coordonatele pe care le poate intelege si prietenul nostru Google Maps. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 Aprilie, 2019 Foarte frumos, îmi aduce aminte de adolescența mea pe malul Mureșului sau Al Streiului Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2020 Am ajuns si eu in zona, dar fara rulota! Drumul la urcarea din poienita este destul de inclinat si cu multa piatra si nu a-si fi resusit sa-l mai urc, daca-l coboram cu rulota! Iarba era crescuta destul de mare , semn ca nici animalele nu mai vin sa o pasca! Cum nu e asa circulat vegetatia il va inchide Apa il spala pe unele portiuni La iesire in poienita Am venit intr-o plimbare pe poteca dinspre pestera Unguru Mare! In apropierea poienitei se poate vedea un tunel prin care trece trenul! La pestera Unguru Mare este amenajat un spatiu pentru campare cu rulota ! Aici la fiecare loc se va trage apa si curent ! WC si apa este in apropiere! Pentru rulota se plateste 30 lei, iar pentru cort 20lei. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri