Nistor Iliuta 10 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Salutare, ma numesc Nistor Iliuta 35 ani din loc. Burla Suceava undeva pe langa Radauti pasionati fiind de vacante si mai ales de natura inca din iarna am inceput sa punem in balanta achizitionarea unei rulote lucru pe care l-am si materializat acum 2 saptamani Noi adica eu sotia si cei 5 copii ne mandrim cu o englezoaica avondale vren stiu ca e mica pentru cati santem dar mai avem si 2 corturi.Rulota o voi prezenta la sectiunea potrivita prima iesire cred ca va fi luni in Maramures daca mai este cineva care merge in Maramures luni am rugamintea sa ma anunte cred ca am multe de invatat Seara buna PS datorita faptului ca nu-mi merge tasta shift de la pc nu pot pune multe semne de punctuatie cum ar fi intrebari paranteza etc sa-mi fie cu iertare 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Salutare și @Nistor Iliuta ! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 @Nistor Iliuta Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 @Nistor Iliuta Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Bun venit @Nistor Iliuta Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Nistor Iliuta 10 Semnalează Publicat 22 Aprilie, 2019 multumesc mult tuturor pentru urarile de bun venit 1 Distribuie această postare Link către postare
Marius Dan 3.084 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 , vacante multe si placute! 1 Distribuie această postare Link către postare
Laurentiu Toma 8 Semnalează Publicat 23 Aprilie, 2019 Bun venit ! Călătorii multe si frumoase 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 25 Aprilie, 2019 Fii binevenit! 1 Distribuie această postare Link către postare