Traian M 505 Semnalează Publicat 1 Mai, 2019 Am cuparat un Teu si un ornament de vent ca sa in montez ca iesire in compartimentul buteliilor. Problema e ca zidul e prea gros si nu ajung sa se infiliteze. Ceva pareri cum sa prind gura de ventilatie? La exis nu am vazut mai late. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian C 50 Semnalează Publicat 1 Mai, 2019 Merge cu o bucata de furtun intre cele doua piese . 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 1 Mai, 2019 Se poate confectiona pe strung o mufa care sa aiba pe jumatate de lungime filet interior si pe jumatate exterior. Dar pentru asta trebuie sa faci gaura cu min. 4mm mai mare pe raza. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Traian M 505 Semnalează Publicat 2 Mai, 2019 @Marian C Buna idee, si dau cu niste sikaflex si le si ermetizez. @Fejer Antal din pacate nu am strung si nici nu cunosc pe cineva cu unul. Caut o solutie simpla fara prea mari batai de cap. Mersi pt. idei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 2 Mai, 2019 Daca iti permite locul o fixezi cu spuma! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 2 Mai, 2019 în urmă cu 4 ore, Traian M a scris: @Fejer Antal din pacate nu am strung si nici nu cunosc pe cineva cu unul. Caut o solutie simpla fara prea mari batai de Pot eu sa-ti confectionez, dar trebuie sa-mi trimiti piesa prin curier, si trebuie sa astepti cateva zile. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vladulescuc 19 Semnalează Publicat 2 Mai, 2019 Salut Am intampinat si eu aceeasi problema acum doi ani. Rezolvarea a fost urmatoarea: - am gaurit cu o carota care avea diametrul mai mare cu 2 - 4 mm mai mare decat partea filetata a piesei de plastic - furtunul de carton l-am bagat fortat in gaura creata (trebuie sa intre destul de greu) - am infiletat piesa de plastic in interiorul tubului de carton.....se infileteaza destul de greu dar a iese o fixare sigura si destul de etansa Daca gaura creata este prea mare......aia e....trebuie sa gasesti o alta varianta. Daca gaura creata este prea mica poti sa o majorezi prin pilire. daca poti sa faci o proba pe alt material ar fi prefect.....sa vezi la ce diametru trebuie sa ajungi cu gaura O seara buna 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri