Nelu M 16 Semnalează Publicat 3 Mai, 2019 Bine v-am gasit! Deoarece cineva mi-a spart bara spate m-am hotarat sa ii pun un cui in spate.....si asa acum am ajuns sa imi doresc o rulota! Am cam citit pe forum despre ce e vorba, dar cred ca la achizitionare e cel mai bine sa ai pe cineva langa tine care stie cum se verifica toate sistemele unei rulote, de aceea as avea nevoie de cineva din Bucuresti (acolo am gasit ceva la posibilitatile mele financiare) care ma poate ajuta in aceasta privinta. Multumesc si drumuri bune tuturor! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 3 Mai, 2019 Fii binevenit si bafta! Distribuie această postare Link către postare
Alin Ifrim 478 Semnalează Publicat 3 Mai, 2019 Bună asta, deci toată treaba de la o bară spartă. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 3 Mai, 2019 @Nelutzul40 Distribuie această postare Link către postare
Cristian Bednar 637 Semnalează Publicat 3 Mai, 2019 @Nelutzul40 bine ai venit printre noi si daca ai nevoie de sfaturi live iti stau la dispozitie cand sunt in preajma. Suna-ma oricand la 0723346855 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Mai, 2019 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Nelu M 16 Semnalează Publicat 3 Mai, 2019 Multumesc tuturor pentru frumoasa primire! Saptamana care vine intentionez sa merg sa vad rulota, va tin la curent! Toate cele bune sa se adune! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 4 Mai, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 4 Mai, 2019 În primul rând salutare și bun venit alături de noi @Nelutzul40 ! În al doilea rând, te rog să-ți schimbi numele de utilizator, așa cum prevede Regulamentul acestui forum, pe care bănuiesc că nu l-ai citit! și Distribuie această postare Link către postare