Stoica Dumitru 6 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Bună ziua și salutare tuturor membrilor acestui grup. Numele meu este Stoica Dumitru, sunt din Fetești- Ialomița și sunt posesorul unei rulote Caravelair bamba 395T Luxe fabricată in 1994 și o folosesc de 4 ani Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Salutare și bun venit în această comunitate @Stoica Dumitru ! Vacante frumoase în continuare, iar prezentarea rulotei o poti face in secțiunea dedicată... Distribuie această postare Link către postare
Stoica Dumitru 6 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Ok. Am vrut doar să mă prezint. Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 @Stoica Dumitru Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Salutare si bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Ionel Uruc 963 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 @Stoica Dumitru Distribuie această postare Link către postare
Stoica Dumitru 6 Semnalează Publicat 8 Mai, 2019 Multumesc băieți sunteți de treabă. 2 Distribuie această postare Link către postare