camper
Prezentare SFINX CAMPER & CONVERSION
Iniţiat de
Laurentiu Simion,
8 postări în acest subiect de discuţie despre Prezentare SFINX CAMPER & CONVERSION
Prezentare SFINX CAMPER & CONVERSION
-
-
Conţinut similar
-
de Cosmintec
Vreau sa vopsesc mobilierul rulotei , un swift 2005 , pare ca ar avea ceva colant pe mobilier , va cer un sfat celor care au făcut asa ceva , cum au procedat ? Cu ce vopsea ? Ați șlefuit înainte? Tot procesul dacă puteți sa îmi spuneți. Mulțumesc pentru răspuns
-
de NRLaurentiu
Salutare,
Un prim clip de prezentare a catorva exponate de la salon, semnat de Andrew Ditton, il regasiti pe YouTube, aici. Apare in clip si o scurta prezentare a uneia dintre preferatele mele, Neiwiadow. Banuiesc ca in zilele urmatoare va mai pune alte cateva clipuri, asa cum face in fiecare an, asa ca va sugerez sa il urmariti. Pe plan local (Germania), youtuberi renumiti, printre care si Camper Tobi, au scos deja prezentari, insa daca doriti sa si intelegeti ce spun ei acolo, trebuie sa stiti germana sau sa puneti subtitrarea in engleza. Dintre cei autohtoni, nu stiu daca Marian Mocanu s-a dus sau are gata vreun clip in caz ca este deja acolo.
Vizionare placuta!
-
de Cosmintec
Bine v-am găsit rulotisti, numele meu este Cosmin , sunt nou pe aici , și începător în rulotism
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.