Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 10 Mai, 2019 Buna seara! Am reusit si eu, dupa multe amanari, sa imi iau prima rulota, asa ca iaca-ta-ma si pe mine pe aici. De o saptamana sunt posesorul unui Swift, si pana acum am luat la purecat toate instalatiile sa vad ca functioneaza si sa le fac o revizie scurta. Pana acum totul e ok. O sa mai dureze vreo saptamana pana inmatriculez rulota si apoi o sa mai stresez lumea cu idei despre locatii. 2 Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 10 Mai, 2019 @Vasile Oae si Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 10 Mai, 2019 Buna seara si bun venit alaturi de noi @Vasile Oae Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 10 Mai, 2019 @Vasile Oae Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 10 Mai, 2019 Salutare și bun venit în această comunitate @Vasile Oae ! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 11 Mai, 2019 @Vasile Oae Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Mai, 2019 Salutare si bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 12 Mai, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare