Vlad Carciumaru 33 Semnalează Publicat 13 Mai, 2019 2 verande noi, încă în ambalajul original. Fără bețe. Una este cu montare direct pe rulotă, cealaltă cu montare pe cort. Dimensiunile sunt în fotografie. 200 RON /buc 0771045128 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 14 Mai, 2019 Salut! Pe cea cu montare direct pe rulotă o vreau eu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 14 Mai, 2019 @Flavius Ivan Cine se trezeste devreme cumpara veranda!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Toma Roger 33 Semnalează Publicat 15 Mai, 2019 Se pare ca am pierdut-o pe cea cu montare pe rulota, nu ?? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.141 Semnalează Publicat 15 Mai, 2019 Vlad, se pare ca sunt mai multi interesati de veranda cu prindere pe rulota, printre care si eu.Nu mai exista posibilitatea in plus de alte verande? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sionut 380 Semnalează Publicat 16 Mai, 2019 Si eu as fi interesat . Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Gabriel Schuster 1.601 Semnalează Publicat 16 Mai, 2019 Una de 380 m-ar interesa si pe mine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Carciumaru 33 Semnalează Publicat 22 Mai, 2019 Scuzați întârzierea cu care răspund (o scurtă deplasare la Corbu ), doar veranda pentru cort mai este disponibila. Dacă voi mai avea vreodată am să anunț cu siguranță pe forum. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri