Cosmin Gaia 1 Semnalează Publicat 20 Mai, 2019 Buna. Am achizitionat un aer conditionat de pe alta rulota functional. Intrebarea este : daca il montez la mine in locul trapei de aerisire oare tine tavanul greutatea lui ? Cred ca are 35 kg. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 20 Mai, 2019 Da, sunt făcute pentru a fii montate în loc de trapa. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius George 181 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 în urmă cu 7 ore, Cosmin Gaia a scris: Buna. Am achizitionat un aer conditionat de pe alta rulota functional. Intrebarea este : daca il montez la mine in locul trapei de aerisire oare tine tavanul greutatea lui ? Cred ca are 35 kg. Daca trapa este pe mijloc vor aparea vibratii Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Daca trapa este pe mijloc vor aparea vibratiiPot spune din experienta (eu nu am avut AC niciodată) prietenilor mei ca vibrațiile apar oricum indiferent de poziția trapei, mai mici sau mai mari, dar le-am simțit mereu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin Gaia 1 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Dar oare rezista tavanul ? L-am luat de pe o rulota de 8.5m pur si simplu stateam in picioare pe acoperis cand l- am demontat , dar parca la a mea nu stiu ce sa zic este de 4m am desfacut tavanul am vazut ca sunt leaturi de 3x3cm parca si distanta intre ele este aprox. 30cm.Am cantarit A/C-ul are 40 kg Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri