Dana.c 16 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Buna, Ma numesc Dana, am 2 copii de 3 ani jumate si 1 an jumate. Acum am decis sa devenim rulotisti, dar nu prea stim mare lucru. Am achiziționat o rulota Adria din 2009 și nici macar nu stim daca este ceea ce trebuie. Sper sa gasesc informații utile si sfaturi pe acest forum si persoane cu care sa împărtășesc idei si experiente. Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Bun venit! Daca merge bine si se poate sta/dormi in ea este ce trebuie! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 @Dana.c Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Bun venit @Dana.c Distribuie această postare Link către postare
Dana.c 16 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 acum o oră, Drinovan Ovidiu a scris: Bun venit! Daca merge bine si se poate sta/dormi in ea este ce trebuie! Arată binisor...Nu are trapă cu ventilatie, însă am in plan sa cumpăr una, nu are cort. Pana la prima vacanta nu stiu exact ce mai lipseste. Distribuie această postare Link către postare
Dragos Ciobanu 13 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Bun venit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Bun venit printre noi, deschide un topic nou unde sa poți prezenta rulota, mașina care va duce greul și ceea ce ai deja, sunt sigur ca ajutorul pentru a putea pleca într-o vacanta liniștită nu va lipsi.Vacanta apoi unde? În tara, înspre vest, mare, munte, etc 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 -@Dana.c Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 Fii binevenita! 1 Distribuie această postare Link către postare
Dana.c 16 Semnalează Publicat 21 Mai, 2019 în urmă cu 7 ore, Raul G a scris: Bun venit printre noi, deschide un topic nou unde sa poți prezenta rulota, mașina care va duce greul și ceea ce ai deja, sunt sigur ca ajutorul pentru a putea pleca într-o vacanta liniștită nu va lipsi. Vacanta apoi unde? În tara, înspre vest, mare, munte, etc Planul este sa mergem 14 zile in Grecia. Citesc ce scrie aici pe tema asta, apoi o sa vin cu intrebarile. În principiu vreau o plajă cât mai libera, cu nisip fin, intrare lină in apa, apusul sa fie in apa, magazine la o distanță rezonabilă. 1 Distribuie această postare Link către postare
Aurelianz 122 Semnalează Publicat 22 Mai, 2019 Recomand Lacara Camping Halkidiki, nu o sa regretati. 1 Distribuie această postare Link către postare