Viorel C.

Aer conditionat

3 postări în acest subiect de discuţie despre Aer conditionat

Aer conditionat

Viorel C.

Referitor la o instalatie de aer conditionat pentru rulota si nu numai.

Rugamintea este daca are cineva asa ceva montat pe rulota sau daca cunoaste cate ceva despre randamentul acestui aparat, deoarece primesc telefoane in care sunt intrebat despre utilitatea lui si normal ca nu am ce raspunde, deoarece nu m-am "lovit" de acest aspect.

Iata cateva detalii tehnice si cateva imagini.
Capacitate BTU: 2400 BTU / H;
Debit de aer: 4.15 m3 / H;
Dezumidificare: 20 l/24h
Temperatura de lucru :16-35 de grade
Greutate: 22 kg
Zgomot interior / exterior: 55 dBA / 55 dBA
Dimensiuni interior / exterior: 19, 5 x 39, 4 x 36/20 x 44 38 cm;

Pretul unui astfel de aparat este 360-390 euro.

kg10.jpg

9uv7.jpgwn31l.jpg

d0ui.jpg

sttfj.jpg

Modificat de Viorel

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Achim

In cautarile mele de a-mi monta aer conditionat pe rulota, m-am "lovit" de modelul asta de aparat. Am gasit unul second-hand de vanzare pe un site de anunturi si l-am vizitat pe vanzator in vara anului trecut.

Parerea mea a fost ca este o "jucarie" de aer conditionat. L-am pus pe geamul masini cu care eram si dupa vreo 20 minute de functionare era doar un pic mai bine. Nu cred ca era stricat, sufla aer rece. .. dar firav tare...

Am plecat dezamagit si cred ca cei 2400 de BTU pe care-i are, nu prea fac fata temperaturilor verilor noastre. In plus zgomotul interior este destul de mare, la care se adauga destule vibratii.

Mai exista dezavantajul montarii lui pe geam si apoi, in mers, depozitarea lui in conditii cat de cat sigure. Are, bineinteles, un traseu de conducte intre cele doua componente si cred ca in timp din cauza multiplelor montari-demontari, poate pierde refrigerantul.

Basca, nici manipularea nu e floare la ureche. Are 20 de kg si cat de atent am fost in timpul testului, tot am adaugat doua zgarieturi la usa masinii

Link către postare
Viorel C.

Multumesc pentru informare, Achim!

Cred cele scrise de tine si sper sa fie de folos si altora care doreau sa cumpere un asemenea aparat de aer conditionat.

nay

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.