Razvan Iulian 34 Semnalează Publicat 23 Mai, 2019 Va salut si va multumesc ca m-ati primit. Deocamdata nu detin o rulota dar intentionez sa-mi achizitionez una cat de curand. Aceasta ar trebui sa fie destul de usoara (pana in 1100-1200 MMA) As vrea sa aiba ca dotari baterie, moover, panou solar daca este posibil astfel incat sa fie pregatita pentru off camping si sa fie pentru 2-3 persoane. Va doresc calatorii placute si sa ne auzim cu bine! 2 Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 23 Mai, 2019 Salut si bun venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 23 Mai, 2019 Bun venit @Razvan Iulian Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 23 Mai, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 Mai, 2019 Bun venit alături de noi @Razvan Iulian și baftă! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 23 Mai, 2019 @Razvan Iulian Baftă la achiziția rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Mai, 2019 Bun venit! Spor in cutarea rulotei dorite! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 24 Mai, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 24 Mai, 2019 @Razvan Iulian Distribuie această postare Link către postare
Razvan Iulian 34 Semnalează Publicat 29 Mai, 2019 Multumesc ca m-ati primit.Sper sa gasesc o rulota pe gustul meu si cu cat mai multe dotari. 1 Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 30 Mai, 2019 (modificat) @Razvan Iulian Informati utile gasesti aici. Modificat 30 Mai, 2019 de Daniel P Distribuie această postare Link către postare
Bogdan Moldovan 54 Semnalează Publicat 31 Mai, 2019 Bine ai venit pe forum! Sunt curios: care sunt sursele unde plănuiești să cauți rulota și dacă ți-ai alocat un buget? (Eu nu vând nimic dar sunt sincer interesat de procesul de căutare).... Distribuie această postare Link către postare
Razvan Iulian 34 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 @Mihai-Arad Multumesc pentru ajutor. de cateva zile ma tot uit insa de abia acum imi dau seama ce imi doresc @Bogdan Moldovan M-am uitat pe aces forum in sectiunea dedicata dar si pe altele, chiar si pe olx.ideea este ca vreau o rulota cu 1 spatiu de dormit 2-3 persoane (nu ma deranjeaza daca are si al doilea spatiu atata timp cat se incadreaza in mma < 1100kg) .Cabina de dus separata si boilerul pe gaz pentru apa calda sunt un MUST, la fel si incalzirea sa fie pe gaz, intentionez sa o folosesc de cele mai multe ori off camping. Daca ar avea in dotare un acumulator si un panou solar ar fi perfect, ce sa mai zic si de mover, suport biciclete si cort (ar fi ideal sa le am pe toate dar stiu ca nu e posibil). Nu stiu detalii despre cum se monteaza o baterie. rulota este pregatita din fabrica pentru asta sau trebuie sa efectuez ceva lucrari la partea electrica? Concluzia trasa este ca am nevoie de o rulota englezeasca care sa fie usoara si dotata asa cum am detaliat mai sus, problema ar fi ca marea majoritate dintre englezoaice sunt ude :), deci ce sa fac? incotro s-o apuc? Bugetul initial era de aprox 3000 euro insa dupa multe documentari sunt dispus sa urc destul incat sa fiu multumit. Multumesc, si scuze daca mi-am spus tot of-ul aici 1 Distribuie această postare Link către postare
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 de la 4000-5000 euro poti sa gaseti rulota cu tot ce vrei pe ea Distribuie această postare Link către postare
Razvan Iulian 34 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 Am gasit doar cateva anunturi in jurul pretului precizat de tine insa nu le-am vazut.ma gandesc sa nu bat drumul degeaba si sa constat ca au probleme cu infiltratiile Distribuie această postare Link către postare
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 incearca la Dragasani de pe OLX. Eu am luat rulota de la el si are rulote bune sau aduce la comanda https://www.olx.ro/oferta/rulote-import-olanda-foto-28-mai-2019-rulote-turistice-dragasani-ID5gX0a.html#ffdc50ecd8;promoted Distribuie această postare Link către postare
Razvan Iulian 34 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 multumesc dar am vazut ca aduce europene si acestea stau mai prost la capitolul boiler gaz si cabina dus Distribuie această postare Link către postare