Mihai Boghiu 9 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 (modificat) Bună seara tuturor, Am un Knaus din 2000 și am geamul din mijloc crăpat. Are cineva un geam lateral cu dimensiunile de 880 x 490 sau știe cineva unde as putea găsi ? Mulțumesc pentru ajutor. O seara minunata ! Modificat 1 Iunie, 2019 de Mihai Boghiu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Klaudiu B 99 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 Cred ca acel geam are un cod pe el, undeva pe la colțuri. Faci foto la cod, trimiți mail la motorhome .ro si ai rezolvat. Eu asa am procedat, a fost elegant, simplu si piesa origine. Numai ca e scump.Acum , tu hotărăști. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai Boghiu 9 Semnalează Publicat 1 Iunie, 2019 @Klaudiu B Mulțumesc pentru pont ! Ca și idee, cam la ce preț a ajuns? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Klaudiu B 99 Semnalează Publicat 4 Iunie, 2019 Un geam la jumatate din dimensiunile tale , în jur de 900 lei, original dometic. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri