Stefan Szatmari 2 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2019 Salutare tuturor! Ma numesc Stefan, am 46 de ani si dupa multe peripetii am achizitionat de curand o rulota SPRITE VOYAGER 390/2 din 95 care la prima vedere a parut intreaga, dar verificand mai atent am ajuns la concluzia ca o sa am cam mult de lucru pe ea...Fara informatiile tehnice, discutiile citite si optimismul colegilor de pe forum nu aveam nici un curaj sa ma apuc de o asemenea lucrare!!!🙂🙂🙂...Va multumesc pentru postari si o sa deschid un topic la partea de probleme tehnice cu ce am descoperit dupa achizitie si in ce faza sunt cu lucrarile! 2 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2019 @Stefan Szatmari Spor la treabă! Distribuie această postare Link către postare
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2019 Bafta cu lucrările! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 16 Iunie, 2019 Bine ai venit printre noi și spor la treabă Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 17 Iunie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Spor la mesterit. Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2019 Bun venit @Stefan Szatmari Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2019 Bine ai venit. Sa ai spor si indemanare la lucrare. Bafta. Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2019 Bun venit în această comunitate @Stefan Szatmari și spor la renovat! Distribuie această postare Link către postare