Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2019 Ce rol ar potentiomerul montat intre piezo si robinetul de gaz si e numerotat de la 1la5?Potentiometrul pentru 220 e separat si e numerotat de la 1la7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 18 Iunie, 2019 Este potentiometrul pentru reglarea flacarei. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2019 @Fejer Antal cel care are desenată flacara reglează flacara cel numerotat nu stiu ce face Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.976 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2019 @Emil Vinteler, presupun ca primul are functia de inchis/deschis gazul, iar al doilea face reglajul debitului. La mine sunt reunite intr-un singur buton. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2019 @NRLaurentiuNRLaurentiula celelalte rulote aveam doar un robinet, la Hobby am două nu stiam rostul lui. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2019 Acel buton îndeplineste aceiași functie pe care o are și acela pentru alimentarea frigiderului la 220v...un fel de termostat, dar pe gaz. Adică, in functie de pozitia aleasă a butonului ( de la 1 la 5 ), poate micșora sau mari flacăra arzatorului cand frigiderul a ajuns la temperatura corespunzatoare. Nu stiu dacă am fost destul de explicit, dar în mare cam ăsta e rolul lui. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 Iunie, 2019 Eu il tin pe primul la pozitia maxim, iar pe al doilea la 4. Va trebui sa faci niste experiente, care depind foarte mult și de temperatura exterioară...Baftă Emil si abia aștept să " uzi" noua achiziție! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul Radulescu 88 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Si eu am la fel, doar ca-mi lipseste butonul respectiv…(cel numerotat de la 1 la 5) Are cineva un buton de vanzare? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri