Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2019 Sa va prezint si eu rulota noastra : Knaus (1987, achizitionata din Germania), 2 paturi de o persoana si un pat mare, frigider, aragaz, baie, 2 corturi. A fost foarte bine intretinuta si foarte curata. Ce as mai putea sa va spun? O vom tracta cu un Logan 1.5dci. Prima plecare 1 iulie , vrem sa facem o iesire la mare. Noi am dori la Corbu, dar asteptam sfaturi de la dumneavoastra. PS: Sotul doreste sa monteze si un panou fotovoltaic? Sper ca am zis bine! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2019 Clubul posesorilor de Knaus se mărește, felicitări 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2019 Salutare, la Corbu se poate sta la camping Malul Marii sau off.Anul trecut an stat off acolo. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2019 @Raul G Multumim! La mai mare!! Cerem sfaturi de la dumneavoastra. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2019 Salut!! @Adam Adrian off am dori si noi. A fost ok? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2019 Da, a fost ok. Sunt multe rulote off care cred că stau acolo toată vara.Eu am stat 3 zile între 2 rulote la care nu era nimeni. E bine sa ai apa multa la tine. Eu am luat apa nepotabila(doar pentru spălat) de la Rompetrol de lângă rafinarie (au acolo un robinet). Mai poți lua apa de la fântâna pescarilor, care e aproape dar e puțin sărată. E o zonă liniștită cu plaja neaglomerata, apa limpede, unde am văzut și delfini. Exista și 2-3 restaurante care la orele prânzului sunt pline, deci grijă și cu mâncarea. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 20 Iunie, 2019 @Adam Adrian multumesc foarte mult!!! Toate informatiile le-am primit. O zi minunata! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2019 S-o stăpâniți cu drag @Georgescu Dana și să vă ofere vacanțe minunate! P.S. Niște poze ar fi binevenite 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2019 Felicitari pentru achizitie @Georgescu Dana, sa aveti parte de ea 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2019 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2019 @Daniel P nu am poze dragute cu ea , dar plecam in concediu curand asa ca o sa revenim cu poze. La 21.06.2019 la 12:07, Daniel P a scris: 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2019 @Fejer Antal 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 22 Iunie, 2019 @Georgescu Dana 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Ultimele pregatiri!!! Ne pregatim pentru mare!!! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Sa aveti drumuri bune si vacanta frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Drum bun și vacanță plăcută sa aveți 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2019 Drum bun si vacanta reusita sa aveti 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 27 Iunie, 2019 Drum bun, vânt din spate și vreme frumoasă @Georgescu Dana ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.977 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Salut, @Georgescu Dana! Frumusica batranica! S-o stapaniti sanatosi! Am vazut in poze ceva: dar cred ca deja v-ati dat seama - cand plecati cu ea, lasati masa jos. Vacanta placuta! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Leitoiu 2.326 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Drumuri bune sa aveti ! Sa o stapaniti cu drag ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Georgescu Dana 16 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2019 @NRLaurentiu , mulțumim! Cand am plecat la mare nu am avut probleme cu masa, dar la munte s a deplasat putin . Acum știm. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri