Vizitator

Week-end 9/10/11 la Tantava

12 postări în acest subiect de discuţie despre Week-end 9/10/11 la Tantava

Week-end 9/10/11 la Tantava

Vizitator

Pentru acest week-end as propune sa mergem la Tantava , nu de alta dar cu siguranta salcamii vor fi infloriti si padurea "parfumata" natural .

Am tot stat cu ochii pe prognoza meteo si deocamdata este promitatoare , ba inca are tendinte de imbunatatire.

O puteti urmari aici la   Prognoza meteo TANTAVA   

Daca pentru duminica sansele de polaie se mentin in limita a 30% , sau scad sub acesta valoare este OK. Daca vineri de dimineata sansele de ploaie pentru duminica sunt in crestere anulam totul , nu de alta dar am mai iesit anul trecut cu tractorul de acolo si nu prea as vrea sa repet experienta.

Asadar , cei interesati sunt rugati sa isi anunte prezenta deoarece nu sunt prea multe locuri la umbra unde locul este si nivelat.

Voi incerca sa ajung printre primii ca sa mai astup din sleaurile facute in urma cu 2saptamani  w;?

In continuare pastez rugamintea de a face o mica donatie, cheta, sau cum vreti sa o numiti pentru a incerca sa punem piatra pe drumul din padure, de la drumul de camioane pana la locurile de campare.

Locatia este prezentata cu poze , harta , traseu , coordonate GPS , iar cei care mai au nevoie de detalii suplimentare nu au decat sa ma sune sau sa trimita mesaj aici pe forum.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Vizitator

Din pacate prognoza meteo este mult mai proasta fata de cum era in zilele anterioare.

Cu parere de rau SE ANULEAZA iesirea pentru aceasta saptamana. Incercam saptamana viitoare.

Nu vreau sa indemn lumea sa mearga acolo si sa ne noroim pana peste cap.

Asta e !  Prefer sa stau acasa decat sa chem tractorul sa ma scoata din padure.

Sa vedem daca saptamana viitoare vremea o sa tina cu noi; deocamdata stam cuminti.

Link către postare
Doru Radu

Salut Adi, cred ca te-ai cam grabit cu anularea.

Dar daca doresti o ieseala, hai pe Valea Doftanei sambata si duminica.

Link către postare
Vizitator

Dorule ,

M-am tot uitat pe prognoza asta aproape din ora in ora , dar se pare ca tot degeaba

Asa cum am spus , eu am avut o experienta putin mai neplacuta la Tantava cand am insistat sa stam cu toate ca ploua de ore bune , si cand a fost sa iesim a trebuit sa merg in sat dupa tractor .

Decat sa repet experienta mai bine stau linistit acasa.

Din cate am vazut nici pe Valea Doftanei nu este prea "roza" situatia , din pacate.

Da un click aici   Vremea Valea Doftanei   

Se pare ca vremea nu vrea sa tina cu noi.

Mai vedem !  xll

Link către postare
Doru Radu

Adi, pe vale poate sa ploua un pic maine dar putem intra si iesii in siguranta chiar daca ploua

Link către postare
Doru Radu

Adi, ai vazut ce-am pierdut..............

Link către postare
Vizitator

Da coane , asa este !

Si acum imi vine sa plang de draci ce am pe mine  tamp tamp tamp tamp tamp tamp tamp tamp tamp

Link către postare
Vizitator

Saptamana viitoare poate sa anunte si uragan . ])]

Ma urc in masina si am plecat acolo .  ()| Poa' sa fie si valuri de 2m inaltime.

Link către postare
Doru Radu

Eu din punctul meu de vedere plecam dar mai cam indoit tu[glumesc]  biggrin oricum aveam de munca acasa  , asa ca am iesit in castig.

Saptamina viitoare nu pot ptr ca lucreaza sefa .

Link către postare
Vizitator

Ma sunase si Viorel Ganea , pentru ca era interesat de iesire , dar dupa cum era anuntata prognoza meteo nu era de iesit.

Apai sa-i ia ... tamp cu prognoza lor . Ca si in Bucuresti erau anuntate ploi in dupaamiaza asta si uite ca nu a dat nici macar un strop.

Link către postare
Doru Radu

te astept la urmatoarea iesire , sa ne auzim cu bine :-)

Link către postare
Vizitator

Coane , mai aveam putin si imi taiam venele in lung cu unghiera.

M-am ofticat MAXIM pentru ca nu am iesit. tamp tamp tamp

Sper sa ne vedem anul asta cat mai curand , pentru ca in general incerc sa ies cam in fiecare saptamana. Ce-i drept nu vreau sa "bat" mai mult de 80 - max.100Km pe sens , dar avem destule variante si pe langa Bucuresti.

Bafta ! xll

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.