Sergiu Prundurel 25 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2019 Salutare, Saptamana trecuta am achizitionat o rulota Swift Challenger (2006) asa ca iata-ma aici spunadu-va bine v-am gasit! As fi pus si poze dar nu am apucat inca sa ii fac. Incerc sa o pun la punct si cat mai repede sa plecam la drum, dar pentru asta am multe de citit si de invatat. Prize cu 13 pini si prize englezesti, de unde fac rost de diverse mici accesorii, butonase, cum fac cu buteliile englezesti, etc. Incet, incet o sa le lamuresc pe toate. Seara faina si drumuri fara incidente tuturor. 2 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 25 Iunie, 2019 @Sergiu Prundurel Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe 7 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Sa va bucurati de ea si sa aveti parte de cat mai multe iesiri cu ea an natura Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Salutare @Sergiu Prundurel și Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Bun venit @Sergiu Prundurel Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 26 Iunie, 2019 @Sergiu Prundurel si Distribuie această postare Link către postare