Topoe Catalin 3 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2019 Mulțumesc ca m-ați primit in comunitate 😊. Ma bucur foarte mult ca exista un astfel de forum in România, unde pot găsi informații valoroase despre trasee și locuri de campare. Încă nu am o rulota.... am strâns, in schimb , o mulțime de planuri și schite pe care sper sa le concretizez cât mai curând... eu și soția mea vrem sa-i scoatem pe copii cât mai mult in natura... Salutari de la Cluj! 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iunie, 2019 Salutare și bun venit în această comunitate @Topoe Catalin ! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Salutare @Topoe Catalinsi bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Flavius Ivan 5.777 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 @Topoe Catalin Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 @Topoe Catalin Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 29 Iunie, 2019 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.859 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 @Topoe Catalin Distribuie această postare Link către postare