Tana 20 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Salut, Numele meu este Adrian si locuiesc in Arad. Am o utilitara Renault Trafic L2H1 model 2007 si ideea de a o transforma in camper ocupa din ce in ce mai mult loc in mintea mea Ma bucur sa descoper ca aici, pe site, exista o comunitate de oameni cu aceeasi pasiune ca si mine, si inca ...una ...destul de numeroasa. Bine v-am gasit! Asteptarile mele sunt ca aici, pe forum, sa gasesc suportul necesar pentru a-mi face suficient curaj incat sa incep si mai apoi sa reusesc sa finalizez proiectul de conversie. Zic "sa incep" pentru ca am apucat sa citesc un pic si am retinut ca exista "un camp de forta" legislativ cu care toti cei care intentioneaza conversii , trebuie sa se lupte. Autorizarile, omologarile sunt dificile si procesul birocratic romanesc este anevoios si de durata. Doresc fiecaruia dintre voi excursii frumoase si satisfactii depline alaturi de "casutele mobile" ! 3 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Adrian și succes în ceea ce ți-ai propus! Distribuie această postare Link către postare
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 @Tana Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Bun venit @Tana Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate. Succes la realizarea proiectului Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Bine ai venit printre noi și spor la treabă Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 3 Iulie, 2019 Ești binevenit. Te așteptăm cu noutăți. Succes! Distribuie această postare Link către postare
Mihai-Arad 3.828 Semnalează Publicat 5 Iulie, 2019 @Tanasescu Adrian Succes ! Distribuie această postare Link către postare