Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 6 Iulie, 2019 Salut ... Va atasez aici o "harta cu cateva locatii" de off camping din Grecia. Fiecare locatie are cate o mica descriere eventual o poza, + o mica descriere asta in cazul in care va tenteaza o iesire ... in afara zonelor turistice. Vezi daca "locatia" este pe traseul tau prin Grecia. Grecia (si nu numai) e plina de astfel de locuri (trebuie doar cautate), unele pustii , altele unde vecini iti sunt hat-departe .Dar fiecare e cu treaba lui Numitorul comun= relaxare. HARTA ! 3 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Mulumim @Mihai-Arad Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Mulțumim! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 16 August, 2019 La 6.8.2019 la 17:59, Daniel D a scris: Mulțumim! cu placere. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ilie Minea 1.142 Semnalează Publicat 17 August, 2019 Salut, Mihai se poate pune acele locatii si sub alta forma decat ai pus-o? Am incercat si google hart, imi spune ca nu am permisiunea de accesa lincul.Poate o simpla enumerare a localitatilor ar fi de ajuns.Asa cred ca le gasesc mai usor.Multumesc. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 18 August, 2019 Aiurea!Iti cere accesul 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 18 August, 2019 în urmă cu 3 ore, Adiciordas a scris: Aiurea!Iti cere accesul Oare, ce era asa de greu ? Uneori (depinde de timpul disponibil) , "lucrez" la aceea pagina (site!). Am primit "cererea ta" ! Matei 7 1-9 (parca?) "Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide". Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide. Sau cine este omul acela între voi care, de va cere fiul său pâine, oare el îi va da piatră? 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Dinu 129 Semnalează Publicat 18 August, 2019 Am cerut si eu acces la harta. Sunt prin grecia si poate ma sucesc din traseul meu 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 18 August, 2019 Mersi @Mihai-Arad! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Florin Zob 69 Semnalează Publicat 18 Noiembrie, 2019 Salut. Am cerut si eu acces. Mutumesc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 92 Semnalează Publicat 21 Iunie, 2020 Salutare! Mai putem primi acces la harta cu locuri off din Grecia? Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 672 Semnalează Publicat 17 Ianuarie, 2021 La 06.07.2019 la 8:52, Mihai-Arad a scris: Salut ... Va atasez aici o "harta cu cateva locatii" de off camping din Grecia. Fiecare locatie are cate o mica descriere eventual o poza, + o mica descriere asta in cazul in care va tenteaza o iesire ... in afara zonelor turistice. Vezi daca "locatia" este pe traseul tau prin Grecia. Grecia (si nu numai) e plina de astfel de locuri (trebuie doar cautate), unele pustii , altele unde vecini iti sunt hat-departe .Dar fiecare e cu treaba lui Numitorul comun= relaxare. HARTA ! Salutare @Mihai-Arad , am cerut acces dar nu stiu daca a ajuns ceva la tine! Oare mai este accesibila harta? Multumesc! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 25 Martie, 2022 (modificat) 2022 - Update ! In sfarsit, am terminat / Finally I'm done / Infine, abbiamo finito / Enfin, on a terminé Va doresc vacanta placuta ! LE. 1. Daca n-ai postat pe acest forum, NU-MI cere acces la Harta ! 2. Useri "absenti-nemotivati" fara o contributie , << vezi pct nr.1>> 3. Ai ceva de spus, scrie-mi aici , NU (mai) RASPUND la mesaje private! Modificat 25 Martie, 2022 de Mihai-Arad Edit " LE" 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ciprian Mirescu 672 Semnalează Publicat 29 Martie, 2022 @Mihai-Arad salutare! Un acces la harta se poate oare? O zi cu spor îți doresc. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marius Luciu 1 Semnalează Publicat 15 August, 2022 Aș dori sa consult harta pentru ca plec azi in Grecia. Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 15 August, 2022 Te salut @Marius Luciu Iti reamintesc (desi este scris CLAR oleaca mai sus conditia pentru acces la "Harta Camping / Off-Camping - Grecia): 1. Daca n-ai postat pe acest forum, NU-MI cere acces la Harta ! 2. Useri "absenti-nemotivati" fara o contributie , << vezi pct nr.1>> 3. Ai ceva de spus, scrie-mi aici , NU (mai) RASPUND la mesaje private! P.S. Oare de ce nu impartasesti cu noi experientele tale din vacante? In descriere ne-ai scris de cat timp esti posesor de rulota/autorulota ... dar cu noi nu vrei sa impartasesti "mai nimic". Eh, ...ghinion! Mokka nu se (mai) poate, vezi pct nr. 1 în urmă cu 9 ore, Marius Luciu a scris: Aș dori sa consult harta pentru ca plec azi in Grecia. Multumesc Vacanta placuta iti doresc! 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihai-Arad 3.862 Semnalează Publicat 29 Mai, 2024 @Gabriel Mihai <007kapp65@gmail.com> 1. Daca n-ai postat pe acest forum, NU-MI cere acces la Harta ! 2. Useri "absenti-nemotivati" fara nicio contributie , << vezi pct nr.1>> 3. Ai ceva de spus, scrie-mi aici , NU (mai) RASPUND la mesaje private! La email, nici vorba ... 4. [....] 5. [...] 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri