Raul G 2.918 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Daca bugetul ar fi 3000 euro, ce mi ati recomanda?Sa îl dublezi....lăsând gluma la o parte e cam mic. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaela B 4 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 OK.Nevand cunostinte, o rulota la 3000 euro cu dotari standard, nu este ok?Ma gandesc pt inceput sa cumpar o rulota destul de ieftina, si sa ii fac upgrade pe parcurs.Igienizarea ma intereseaza neaparat, si toate cele functionale.Nu stiu cat ma descurc , nu stiu ce inseamna rulota, si ma gandesc ptprima rulota sa fie ceva simplu , echipat standard , ca toata lumea, O baie, un aragaz si un pat. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Acum sunt scumpe, după legea "vara sanie și iarna căruță", în Italia și Germania sunt mari târguri la Duseldorf și Parma, respectiv la sfârșitul lui august și începutul lui septembrie. După acesta perioadă mulți vând vechile rulote în privat deoarece dealeri de la care au cumpărat cea noua le subestimează cam cu 20-30%. De obicei spun ca poți sa încerci sa o vinzi în privat pana vine cea nouă prin martie-aprilie.Perioada cea mai buna este septembrie - martie. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Daca rulota este din 1995-2000 este europeana si nu are imbunatatiri si defecte pretul este acceptabil. Daca vrei sa afli mai multe suna-ma la 0721930633 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Ai grija cu cei din Arad! Eu am fost acolo, mi-a plăcut o rulota dar nu avea numere roșii. Tot insista să o iau așa cu numere de UK că nu e problema. Dupa ce am refuzat, a început să mă amenințe (sa nu mai vin in zona lui). Sa nu mai spun că de la 1800 e lăsase prețul la 1500. Bineînțeles era un tigan cu un BMW. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaela B 4 Semnalează Publicat 7 Iulie, 2019 Multumesc , bine de stiut si pt ceilalti Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri