Dan Ticulescu 5 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2019 Multumesc pt accept in grup! Trebuie sa va spun ca nu prea ma pricep cum "functioneaza" forumul, de altfel este primul in care intru. Experienta mea cu rulota / autorulota este zero dar ma pot "lauda" cu cateva sute de mii km facuti prin tara si dormiti in masina. De anul trecut am reusit sa cumpar un Dokker si l-am amenajat ca un minicamper - ideal pt o singura persoana fara pretentii. Anul acesta am reusit sa conving sotia ca aruncam banii de cazare pe geam si acum suntem in cautarea unei autoutilitare pe care sa o transform in camper. Drumuri frumoase va doresc! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2019 Salutare tizule @Dan Ticulescu și bun venit în această comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2019 Salutare si bun venit alaturi de noi. Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 8 Iulie, 2019 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2019 Bun venit alaturi de noi @Dan Ticulescu Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 10 Iulie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare