Conecteaza-te pentru a te abona
Urmăritori
0
5 postări în acest subiect de discuţie despre Stickere limită de viteză
Stickere limită de viteză
Conecteaza-te pentru a te abona
Urmăritori
0
-
-
Conţinut similar
-
de Raul G
Pt cei ce călătoresc cu rulota sa nu uite de adezivele cu limitele de viteză. Cu mult amar anul acesta le voi pune și eu după ce anul trecut nemții doar m-au atenționat.
-
de Alin Opran
A venit vremea sa deschid si eu un topic pentru vacanta 2019 ce va incepe in cca 3 saptamani
Chiar daca sunt in Irlanda, plecand prin Europa inseamna ca fac concediul in afara tarii
Am am reusit sa termin Motorcaravan-ul la timp pentru acest concediu pe care l-am planificat de ceva vreme astfel ca am trecut la a face rezervarile/platile necesare. Anul acesta mi-am propus un traseu (conform titlu) care ca traversa Tara Galilor (Wales), Anglia, Franta si Spania. Cca 5 mii km.
Mare parte din traseu va fi la inspiratie, mai putin vizitarea Londrei si a Parisului.
In acest moment am achizitionat biletele de Ferry pentru trecerea din Irlanda in Wales, plecarea pe 12.07.2019, intoarcerea pe 11.08.2019. Achizitionat si biletele de Ferry Anglia-Franta, trecerea catre Franta in 16.07.2019, intoarcerea in 07.08.2019.
Am rezervat 2 nopti in camping in Londra, Abbey Wood Caravan Club Camping si 3 nopti in Camping de Paris.
Traseul de pana acum arata astfel:
Tara Galilor si Anglia:
In Franta:
Cca 2 saptamani vom bantui pe coasta de vest a Frantei cu intrare cateva zile in nordul Spaniei.
Voi reveni cu postari si detalii despre locuri de campare si locuri vizitate
-
-
Activi pe această pagină 0 membri
Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.