Gigi Gavrila 14 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 Ma numesc Gigi Gavrila si sper ca de luni sa fiu viitor rulotist, este un vis mai vechi care nu mi-a dat pace de ceva ani doar ca nu eram hotarat, de cateva zile tot citesc , , peripetiile, , voastre si vreau sa fiu si eu, partas la aceasta aventura, inca mai am necunoscute vis a vis de acest viitor hobby dar sper cu ajutorul vostru sa le inteleg mai bine. Ptr tractare am un Ford Mondeo Mk 3 benzinar si gpl-ist 1800 CC, rulota pe care vreau sa o cumpar are masa max. 1200 kg, la mine in talon scrie maxim de tractare cu frana 1500kg, credeti ca este ok?mai este cineva cu vreu Ford Mondeo pe aici? 2 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 Salutare și bun venit în această comunitate @Gigi Gavrila ! PS Mașina este OK pentru acea rulotă, ...Baftă! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 Bun venit alaturi de noi @Gigi Gavrila Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 @Gigi Gavrila si Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 Salutare si bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 11 Iulie, 2019 Exact un Mondeo gpl-ist care o trage pe ulei am si eu. Nici nu stiu care pe care injura mai tare. El pe mine ca l-am pus la munca sau eu pe el ca-i puturos. Sper ca al tau sa aibe mai multa viata in el . Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 12 Iulie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Barac Augustin 93 Semnalează Publicat 13 Iulie, 2019 Bine ai venit !!! Distribuie această postare Link către postare
Sergiu Prundurel 25 Semnalează Publicat 21 Iulie, 2019 Bine ai venit pe forum! Distribuie această postare Link către postare