Tomescu Stefan 20 Semnalează Publicat 16 Iulie, 2019 Salutare!!! Tot eu, tot începător. Sper ca nu am ratat si am dublat vreo postare. As vrea sa ma duc la Dunăre și mai ales pentru pescuit. Vreau o recomandare unde pot intra cu rulota cu precizarea că masina mea nu este 4×4, sunt pescar si stiu ce zic 😄😄😄, sincer nici la peste nu stiu dc vreau sa merg! 🤣🤣🤣. Vreau sa ajung undeva la Dunare: Dj, Ot, Tl, sa pot intra cu rulota aproape de apa fara mari probleme si sa nu am nevoie de 200g de plumb pt lansete, Daca stie cineva combinatia asta dau o lada de bere!!!. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vlad Mihai 47 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Salut! Daca afli ceva vreau sa stiu si eu, desi zona vizata de tine e un pic mai departe de unde as vrea sa merg eu. Se pare ori nu prea merge lumea la Dunare ori locurile bune sunt tinute la secret... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Salut @Tomescu Stefan In Dolj iti pot recomanda doua locatii off, la Cetate in apropierea portului cultural GPS - 44.08513, 23.03748 sau la Basarabi GPS - 44.00895, 23.00788 Locatiile le poti gasi si in aplicatia de mobil RoCamping, pe harta de OffCamping 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Tomescu Stefan 20 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 La 7/17/2019 la 6:09, Marian Popa a scris: Salut @Tomescu Stefan In Dolj iti pot recomanda doua locatii off, la Cetate in apropierea portului cultural GPS - 44.08513, 23.03748 sau la Basarabi GPS - 44.00895, 23.00788 Locatiile le poti gasi si in aplicatia de mobil RoCamping, pe harta de OffCamping Arată mai mult Multumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Draghiciu Dumitru 405 Semnalează Publicat 17 Iulie, 2019 Malul roșu la intrare in Rasova Constanta . Seimeni Constanta. Capidava Constanta. Murighiol Tulcea Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri