Sorin Nicolae Simionescu 47 Semnalează Publicat 22 Iulie, 2019 Salutare tuturor. Desi sunt membru al acestui grup de ceva timp, vreau sa imi cer scuze pentru ca nu am reusit sa prezint rulota pana in momentul de fata. O descriere simpla: Hobby Clasic 470 din 94, doua spatii de dormit, baie si bucatarie. Sper sa nu ma insel in date (pentru ca sunt departe de ea momentan si nu am acces la datele concrete), 868kg si 1250mma. Rulota este dotata doar on camping si voi incerca de acum sa o "îmbogățesc" pentru off camping. Prima vacanta din acest an va incepe la mare (Corbu sau Vadu) si se va finaliza la munte. O trag fara probleme cu un Land Rover Discovery 3. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 Sa aveti parte de ea Multe iesiri reusite si drumuri bune sa aveti cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 Sa o stapanesti sanatos si iesiri frumoase! De ce are asa multe prinderi laterale pentru tevi de cort in partea de sus ? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Nicolae Simionescu 47 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 2 minute în urmă, Drinovan Ovidiu a scris: Sa o stapanesti sanatos si iesiri frumoase! De ce are asa multe prinderi laterale pentru tevi de cort in partea de sus ? Multumesc, Ovidiu. Habar nu am. Am cumparat-o cheala de la cineva care a adus-o din Olanda. Nu avea cort, butelie, rezerva... nimic. Nu stiu pentru ce sunt acele prinderi. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Nicolae Simionescu 47 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 în urmă cu 3 ore, Fejer Antal a scris: Sa aveti parte de ea Multe iesiri reusite si drumuri bune sa aveti cu Multumesc, asemenea! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 Sunt pentru a introduce carligele de la tevile superioare ale cortului, adica se prinde structura de tubulaturi de rulota si apoi se aseaza cortul, care si acesta la randul lui se introduce prin sina laterala! Teoretic au pus asa multi suporti, deoarece au fost folosite mai multe marimimi/tipuri de corturi! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Nicolae Simionescu 47 Semnalează Publicat 23 Iulie, 2019 28 minute în urmă, Drinovan Ovidiu a scris: Sunt pentru a introduce carligele de la tevile superioare ale cortului, adica se prinde structura de tubulaturi de rulota si apoi se aseaza cortul, care si acesta la randul lui se introduce prin sina laterala! Teoretic au pus asa multi suporti, deoarece au fost folosite mai multe marimimi/tipuri de corturi! Probabil. Oricum nu cred ca imi folosesc la terasa pe care am cumparat-o acum doua zile. Chestia asta vine prinsa doar pe sina , cred. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2019 S-o stăpâniți cu plăcere, drumuri bune, vânt din spate și vacanțe frumoase! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2019 @Sorin Nicolae Simionescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Sorin Nicolae Simionescu 47 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2019 Va multumesc din suflet! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Laurentiu Perjeru 31 Semnalează Publicat 25 Iulie, 2019 Drumuri bune si vacante frumoase 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri