Vizitator Anonim

Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

118 postări în acest subiect de discuţie despre Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

Marian Enache

Buna ziua!

Ptr a va clarifica asupra tipurilor de RV cat si a bugetelor necesare ptr achizitionare (relatia tip -dotare -stare tehnica -pret), va recomand o vizita la TG Secuiesc (160 km de Ploiesti), unde exista 3 parcuri cu rulote second din care se poate alege tot ce va doriti -mai mult se poate discuta cu personalul acestor parcuri posibilitatea sa vi se aduca la comanda (cu poza in prealabil) o rulota (in cele mai multe cazuri din Olanda -Germania ).

Va recomand cu caldura ptr contactare tel.si vizita SC WEST CARAVAN SRL Parc Rulote, Dl VARZA ISTVAN 0744 307 225 (puteti dezvolata o relatie de colaborare foarte buna atat la achizitionare cat si ulterior la diverse accesorii second hand ).

Va recomand, din proprie experinta (am masina 1, 6 cu 110 cp si MMA 1900), o rulota KNAUS SUDWIND 420 (an fabricatie -2000),   care corespunde necesitatilor descrise de dvs avand o constructie foarte compacta si rezistenta ( conf prod germane ) si care in general poate sa fie complet dotata (functie si de bugetul alocat-va recomand un buget de 3500-4500 eur ptr a putea avea o calitate si stare peste medie), urmand ca ulterior sa puteti complecta dupa necesitate o paleta suplimentara de dotari .

Deasemenea va recomand ca anul de fabricatie sa il acceptati in plaja 1995 -2001 (ptr un pret acceptabil), dar atentie insa la loviri (accidente), infiltratii apa si starea materialelor din plastic (geamuri, trape aripi)si cauciuc ( chedere ).

Va doresc succes!

Marian Enache 0740390147 BRASOV

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri
Mircea

Multumesc Marius Beldiman. Informatia ta mi se pare logica si la obiect.

Proprietarul a scos cuptorul si l-a inlocuit cu un al doilea frigider. Parerile despre cum e mai bine sunt impartite. Eu optez pentru aceasta solutie, intrucat consider ca este mai important sa ai capacitate de racire off camping, decat sa te apuci sa coci cozonaci la iarba verde. biggrin .

Ieri am fost si am vazut englezoaica si impartasesc parerea multor rulotisti, privind achizitia unei rulote de la o persoana particulara care a folosit-o cativa ani, a intretinut-o corespunzator si mai lasa la pret, decat de la un samsar dornic de profit care incearca sa-ti bage pe gat gunoaiele occidentului.

Inca o idee si imi cer scuze, este off topic. Englezoaicele sunt mai bine dotate, dar cu structura de rezistenta foarte subreda. Rulota pe care eu am vazut-o a fost rupta in fata, efectiv s-a desprins fata de pe sasiu si proprietarul a inlocuit cu un tego rezistent tot panoul frontal si l-a fixat cu un cornier de sasiu. Pana la urma si asta este o carpeala si nu stiu daca se merita cumparata.  tamp tamp tamp  :* hi

Link către postare
Mariusb11

Asta e cu englezoaicele, pe drumurile patriei infloresc rapid. Poate ca decat o englezoaica veche mai bine o continentala foarte veche. Cu rabdare si atentie ai sa gasesti rulota potrivita. Bafta!

Link către postare
Mircea

Mario, multumesc pentru invitatie si sper ca vara aceasta sa o pot onora. M-as bucura sa te cunosc si evident sa vad rulotele pe care le aduci : fara infiltratii, mucegai si cu toate dotarile in perfecta stare de functionare. Zona Ploiesti o cunosc si se pare ca trebuie sa extind cercetarile spre Vest Si Eugen mi-a facut o invitatie si abea astept sa vizitez Alba si Calan, locuri unde nu am fost inca niciodata. /.; Am si o damigeana cu vin de Valea Calugareasca, care asteapta sa fie destupata.   xll    hi

Link către postare
Mircea

Coane Jorj , sa iau eu rulota si la prima iesire mai gasim o damigeana pe care o voi desface in prezenta ta.  xll  hi

Link către postare
Mircea

Salut Adrian H.,

Adrian V. are dreptate. Trebuie sa pleci de la masina tractoare si sa stabilesti limita maxima de greutate pe care o poate duce fara a distruge motorul.

In al doilea rand, un al doilea post de dormit inseamna lungime mai mare a rulotei si implicit greutate.

Urmeaza boilerul de apa calda pe care il gasesti la englezoaice care nu au structura de rezistenta precum cele continentale.( sunt mai usoare, dar mai firave)

Celelalte criterii dorite de tine nu fac decat sa iti depaseasca considerabil bugetul de care dispui si le poti realiza in timp, pe masura ce portofelul se mai umple.

Un sfat , daca vrei : nu exista lucru bun si ieftin . Exista lucru ieftin si prost. Asa ca mediteaza .

Iti doresc mult noroc in gasirea rulotei mult visate.superokhi

Link către postare
Mihai Dura

Salut, vinde vlad 30 , Adria Forma 1990 cu 1950euro; la rubrica vanzari rulote aproximativ ce vrei tu, pentru restul imbunatatirilor le rezolvi cu restul de bani

Link către postare
Mihai Dura

Viorel are la  1160kg

boilerul il cumperi cu 180-200euro

are si doua locuri de  dormit

restul criteriilor le rezolvi tu

te ajut cu solutii si imbunatatiri daca vrei,   ca la imbunatatiri lucrez si eu la rulota mea. In ce sector- zona stai ?

Link către postare
Mihai Dura

OK, cum zici, dar eu cred ca trebuie sa schimbi masina daca nu vrei sa ai probleme.

Link către postare
Drinovan Ovidiu

Masina cu motorul pe care il are 1, 6l 16v(~100CP) e numai bun pentru o rulota cu MMA1000!

E bine Adrian H ce cauti ! Spor in continuare!

Link către postare
Vizitator Anonim

Nu arata rau rulota, in afara de anul cam vechi, e ok ca si dotari. Imi plac KIP-urile, par rulote trainice, dar trebuie s-o vezi. 

MMA-ul trebuie aflat de la cel ce-o vinde, e simplu de aflat.

Link către postare
Viorel C.

Detalii despre acest model pot fi descoperite Aici

Link către postare
Mircea

@Cristian, ai perfecta dreptate. Eu caut rulota din aprilie si inca nu am gasit. Cele care au indeplinit criteriile dorite de mine au fost putine si toate cu miros puternic de mucegai.)|(hi

SPERANTA MOARE ULTIMA!

Link către postare
Viorel C.

S-a rezolvat. I-am sunat, mi-au zis ca s-a vandut rulota de mult. L-am intrebat daca mai are ceva prin parc pentru "criterii", mi-a zis ca nu are timp imi spuna. Banuiesc ca banii mei nu au culoarea potrivita. 

Asa se face business in Romania. 

Am sunat si eu de dimineata si persoana care a raspuns la telefon a fost foarte respingatoare, prin modul de exprimare. Probabil l-am deranjat dintr-o activitate "extra".
Daca asa considera ca se fac afacerile, prin care sa castige clientii.....no comment tamp

Link către postare
Costica V.

@Adrian H nu dispera, nu ceda, continua sa cauti. Sa stii ca "sezonul" pentru a cumpara rulote abia acum incepe,

vremea concediilor este pe sfarsite. Iti mai dau un sfat: la suma de bani diponibila, mai taie putin din imbunatatiri,

le mai faci si pe parcurs, asa am facut multi dintre noi (inclusiv eu si nici pana acum nu le am pe toate).

Toate cele bune!!

Link către postare
Mircea

Nu te focusa pe maner. Da atentie MMA-ului . Cere parerea colegilor. Eu personal am indoieli serioase ca masina ta va putea tracta o asemenea greutate.:ascratch: hi

Link către postare
Emil Naghi
In ultima ora, mircea a scris:

Nu te focusa pe maner. Da atentie MMA-ului . Cere parerea colegilor. Eu personal am indoieli serioase ca masina ta va putea tracta o asemenea greutate.:ascratch: hi

în urmă cu 2 ore, Adrian H a scris:

De tras, trag cu acelasi Megane de 1.6 benzina. Da, da... stiu... o sa fie la limita, dar o sa fie. :D LE: Burstnerul are 760 gol, 1100 MMA. Nu stiu exact datele, nu am talonul la mine. Am maxim ansamblu pe talon 2700 de kg, din care masina are 1300 si ceva. 

Eu am tot un motor de 1600 cc si 106 cp, benzina si nu ma vad tragand niciuna din rulotele prezentate de tine.

Exemplu:

Daca te duci la mare, cand urci dealurile alea dinspre Constanta, pe autostrada vei intelege ce-ti spun, cred ca o sa urci cu a-II-a, daca mai trebuie sa si opresti in rampa, la plecarea de pe loc o sa fie palpitant.

Si nu spun cu rautate ci spun din experienta mai ales ca MMA-ul rulotei este cu totul altul cand pleci in concediu, bate spre 1300 + kg lejer cred.

Rulota mea are MMA de 900 kg si tot trag de ea, se simte ...

Intra aici si fa-ti o parere Car & Caravan

Link către postare
Traian M

Era un post unde erau listate site-uri din Olanda si Anglia de anunturi cu rulote, puteti sa ma ghidati spre el ca nu il mai gasesc. Multumesc!

Link către postare
Traian M

Multumesc pt saituri. M-am uitat pe cateva din Olanda si am ramas stupefiat cat de mari preturile sunt. M-am uitat dupa o rulota cu mover, cu 4 locuri cu pat matrimonial, cu baia langa el, an 2000-2002, iar preturile sareau de 6000 de euro. Mai pui drumul peste 1000 de euro plus oboseala, timpul pierdut, plus chinuiala cu actele, te duci in 8000. Nu stiu cat de mult poti negocia acolo ca sa scoti o rulota de 12-13-14 ani vechime la in jur de 5000 de euro cost total. Nu inteleg de ce unii sfatuiesc sa se mearga in Olanda sa luam de acolo cand se gasesc pe saiturile din romania inmatriculate cam cu acelasi pret. Poate cei mai experimentati pot sa dea cateva raspunsuri.

Link către postare
Cornelsavu

Pentru mine a rentat sa merg in Olanda fiindca imi doream un model anume ce nu il gaseam in Romania, iar acolo in momentul respectiv erau minim 10 de vanzare.

Sa stii ca pe acolo sunt preturile dar nu ajungi la 8000. Nici in Olanda nu umbla cainii cu covrigii in coada, iar aia de acolo in marea majoritate stiu ce vand si cand lasa la pret stiu ei de ce lasa.

Link către postare
Gabriel Schuster

Pentru cei care doresc o rulota buna la un pret corect, va pot recomanda www.rulote-turistice-second.ro .Si eu si alti prieteni ne-am gasit rulote aici, sau am comandat rulote aici. Corectitudine si seriozitate definesc modul lor de lucru.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.