Vizitator Anonim

Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

118 postări în acest subiect de discuţie despre Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

Traian M

Singura din oferta lor care arata cat de cat mai modern este asta RULOTA ADRIA UNICA 502 si nu are baterie, restul sunt si arata destul de vechi iar la preturile in jur de 5500 de euro nu prea ma atrag.

Daca e sa fie 1999-2000, maxim 4000 de euro mi se pare un pret cat de cat corect, ceva ca asta Hobby excellent 495

La 6400 negociabil gasesc deja 2004 cu AC: Rulota DETHLEFFS New LINE 2004 înmatriculata si are destule accesorii.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

Traian M

Hobby-ul are MMA-ul 1300 de kg. Am vazut alte anunturi identice. Nu ma deranjeaza MMA-ul- am masa maxima remorcabila de 1500kg la jeep.
Si mie imi cam pare un pic ca ponosita, de aceea mai caut.

Modificat de MARIUSGEORGE

Link către postare
Cornelsavu

Eu la Hobby 495 am 1350kg MMA-ul.
Daca te hotaresti sa vezi 495 cauta ca e o postare de-a mea in care am detaliat problemele specifice acestui model.

Link către postare
Traian M

Nu tin neaparat la marca; ma uit sa fie dupa anul 2000, de 4 persoane cu dormitor matrimonial, asa cum e  layout-ul Hobby-ului. Clar sa fie curata fara mucegai, mirosuri si infiltratii si sa aiba toate accesoriile necesare folosirii.
Fara mover si AC vreau sa dau undeva maxim 4500 de euro, cu ele maxim 6000 daca rulota e fabricata pana in 2003. Daca e mai noua si mai dotata si imi place poate ma mai caut de ceva euroi in plus biggrin

Link către postare
Traian M

Salutare din nou, vreau si eu niste pareri mai avizate despre rulotele astea doua:

Vand rulota Beyerland Vitesse an 1997, 4 locuri

Rulota Adria

Prima o vinde colegul Mario si o are de cateva luni la vanzare, culoarea aia gri la mobila e cam deprimanta cei drept si nici tapiteria nu e mai vesela.

A doua o vand unii din Targu Secuiesc care banuiesc ca se ocupa cu vanzarea de rulote SH ca am vazut mai multe la vanzare de acolo. La interior arata mai bine mobila.

Ce stiti despre cele doua modele?

Link către postare
Traian M

Vreau neaparat modelul cu pat matrimonial cu baia langa el  si coltar in partea opusa.

Link către postare
Traian M

Sunt deschis si la aceasta varianta.

@Viorel Sunt interesat de o rulota de tipul celor doua care le-am expus mai devreme adica cu pat matrimonial cu baia langa el si cu coltar pe partea celalalta care se face pat de 2 persoane. As prefera dupa 2000, curata, fara mirosuri si infliltratii si preferabil fara mobila de culoare gri, MMA 1400kg. Cam asta e cerinta minima care mi-o doresc. Poti sa imi propui ceva sau cum procedam?

Modificat de traianm

Link către postare
Gabriel Schuster

Din punctul meu de vedere LMC -ul arata mai bine si este dotata mai bine. Vezi si pe OLX , sunt in ultima saptamana cateva rulote care arata bine in poze, cu configuratia dorita de tine.

Link către postare
Viorel C.

@traianm, ti-am trimis prin mesaj privat cateva link-uri, le poti "rasfoi" si daca doresti,  putem discuta, sau iti mai pot trimite si altele.
Tu esti cel care cauta modelul dorit, iar eu te pot ajuta pe mai departe cu cele necesare.
Succes!

Link către postare
TEODOR

Sfatul meu este sa vorbesti cu Viorel si daca se poate mergi cu el si alegeti rulota de-afara. Ai de unde sa alegi si chiar cred ca se merita .

Link către postare
Cornelsavu

Vezi ca ce vrei tu se gasesc in Olanda destule pe hobby. 495 e modelul lung sau 460 mai scurte, dar exact la fel impartite. La 460 lipseste fata de 495 un dulap la bucatarie.

Daca vrei dupa 2000 sa te pregatesti cu 5000 -6000 euro.

Link către postare
Traian M

Mersi @Viorel ma uit pe ele si iti zic.

@Adrian V. pot sa trag 1500 de kg cu un Jeep de 170 de cai si 350Nm dar vreau rulota de maxim 1400kg ca sa nu depasesc cu ansamblul 3500 de kg.

Link către postare
Marius George

Poti sa iti prezinti masina in topicul Despre masina mea  :-)

Modificat de MARIUSGEORGE

Link către postare
Traian M

am pus masina:

Link către postare
Marius George

In primul rand, trebuie vazuta fisa tehnica a masinii si apoi putem stabili unele criterii.

Ar fi bine sa intri sa prezinti masina in topicul -Despre masina mea .

Multe depind si de masina.

Link către postare
Eugen David

Apropo,  isor

Sunt mulții colegi ce cauta o rulota!

Asadar în sprijinul lor vin si spun, încercați,  vorbiți si căutați, nu "disperati" ca nu găsiți "din prima" rulota visată!

Apropo, pe unde am cautat rulote n-am inntanit nici unde rulote ca la "Dragasani" !

"Omul" este pe meserie si stie ce vrea, dar si oferta este pe masura!

Link către postare
Eugen David
în urmă cu 21 ore, Eugen David a scris:

Apropo,  isor

Apropo, pe unde am cautat rulote n-am inntanit nici unde rulote ca la "Dragasani" !

"Omul" este pe meserie si stie ce vrea, dar si oferta este pe masura!

Scuze, cand spun asta fac referire la modul cum le are, aliniate, curate, (nu intri-n ele decat descult), toate racordate permanent la 220 v, cu butelii montate pentru probe, ..

Inauntru cum spuneam curate, foarte curate, era seara acum joi seara dupa ora 19, toate aveau luminile aprise inauntru, mesele din livinguri aranjate cu tot ce trebuie pentru 2  persoane, (pahare, farffurii, sevetele, boluri cu fructe "artificiale", vaze cu flori tot artificiale dar si o sticla de "oarece"!

Si avea ceva rulote, nu mai putine de 11 bucati, de la 1500 la 6000 de "euroni"!

Intamplarea a facut sa nu cumparam, dar nu ca aveam ce baga de vina la cum aratau, ci faptul ca n-am gasit decat una si cu mover, si cu boiler sa nu fie mai mare de 4, 6m fara protap, cu 2 spatii de dormit dar si de an bun!

Am luat in calcul si varianta montarii moverului dupa achizitie dar ori erau mai mari ori mai mici ori n-aveau si baia cu boiler!

Mover gasisem oferta noi la 700 de euro!

Ei bine care-o avea, o ADRIA din 2000 o vanduse cu o seara inainte! Chiar am ramas impresionat de cat era de faina, la interior  ma refer!

Colegul cu care-am fost vorbise cu el pentru ea, cu cateva zile inainte dar nu ceva sigur, a cam lasat-o cam in "coada de peste" deoarece mai trebuia sa vedem una la Ploiesti, culmea ca s-a vandut! Cea de la Ploiesti in schimb era exagerat de mare parca 5, 9 m + protapul! tamp

Vazatorul o persoana destul de "dura si directa", dar ne-a invitat in casa unde am fost serviti cu o cafea,  prajiturele, ciocolata , apa...motiv pentru care-i multumesc!

Apropo sa ne demonstreze cat era de rezistenta una dinte ele  a urcat pe ea si de cateva ori a mers peste tot, nu doar pe margine, era un Knaus!

Colegul @Eusebiu C., avea ceva si pentru tine printre ele! Fac referire la pretul alocat de tine!

N-am facut poze doar la prima, cea de la Ploiesti. La Dragasani era noapte cum spuneam si bateria-mi era cam descarcata, dar anunturile se pot vedea pe "syte-urile" de vanzari, nu-i problema!

Imi este pe departe de a-i face reclama dar sincer am ramas impresionat de cum le are expuse pentru vanzare si cat de curate sunt! Cinste lui!

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.