Vizitator Anonim

Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

118 postări în acest subiect de discuţie despre Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

Vreau rulota, am nevoie de parerile voastre

DariusJ

Da, stiu, asta citisem si eu.

Si mai o precizare: rulota din Anglia adica adusa de acolo, cumparata de aici, nu ma duc eu dupa ea.

Distribuie această postare

Link către postare
Distribuie pe alte siteuri

DariusJ

Deci poti sa iei numere rosii si pentru rulotele de Anglia?

Link către postare
Viorel C.

Se poate lua numar rosu pentru orice rulota, cu conditia ca acea rulota sa aiba un act in baza caruia sa se poata elibera numar rosu.

Link către postare
DariusJ

Adica, in cazul celor de Anglia, contract de vanzare cumparare sau factura, daca e luata de la persoana juridica din Anglia, corect?

Link către postare
Viorel C.

Exact.

Este suficient acel act de vanzare-cumparare sau factura, daca este achizitionata de la dealer.

Link către postare
Vizitator Anonim

Nu il mai speriati! Englezoaica am si eu. Are cateva probleme. Sunt rezolvabile! Dotarile insa compenseaza dupa mine! Alegerea este: rulota cu (probabil) cateva problemute, dar care sunt rezolvabile si cu dotari "top" sau rulota cheala, fara problemle (?poate?).

Link către postare
Vizitator Anonim

Precum vezi, acest topic a fost deschis de mine. Ideea a fost sa prezint comunitatii rulotele pe care le gasesc, sa primesc o parere despre ele.

Iti sugerez sa cauti si sa ne dai niste linkuri, poate reusim sa ne "dam cu parerea" constructiv!

Link către postare
Vizitator Niky Radu

@ Catalin, pentru orice rulota adusa in tara se cheltuieste pe transport, adica aducerea ei in tara intre 800-1000 euro, ce mi-as dori sa retii din acest calcul este doar cat costa o rulota acolo la bugetul tau de 1500, sa zicem ca acolo costa 400-500 euro iar diferenta pana la 700 e un mic profit de 200-300 euro, deci la 1500 euro aici ai o rulota cumparata acolo cu o valoare de 400 euro, sa nu ai mari asteptari la aceasta suma!!!...sa nu compari preturile de la rulote cu cele ale masinilor, nu exista comparatie, rulotele cat de vechi ar fi stau mai bine in pret decat masinile la acelasi an de fabricatie...succes la cautari.

Link către postare
Vizitator Anonim

Topicul a deviat putin de la subiect, va rog sa reveniti, sau facem alt topic: Cat ne costa sa aducem o rulota?

Link către postare
Vizitator Anonim

Am despartit subiectul, va rog sa postati informatii referitoare la aducerea unei rulote in tara aici

Link către postare
Aurelian Ovreiu

Nu te lua dupa poze, ca nu sunt concludente. Eu am plecat hotarat sa cumpar o rulota din Constanta, dupa ce vazusem pozele, vorbisem cu proprietarul, etc. Cand am ajuns si am vazut-o, am zis ca nu e cea din poze, desi aceea era.

Stabileste-ti prioritatile (ce trebuie sa detina rulota), inarmeaza-te cu rabdare si spor la cautat. Nu intotdeauna ce este scump este si bun dar si viceversa este valabila!

Degeaba ceri socoteala colegilor de pe forum asupra preturilor, cheltuielilor, etc. In piata libera nu conteaza decat pretul la care vanzatorul este dispus sa vanda si cumparatorul sa-si adjudece bunul respectiv.

Mult succes!

Link către postare
Vizitator Niky Radu

Pt. Hobby din 86 cam asta e pretul, nu are baie, si afara sunt preturi de nimic pt rulote fara baie, modelul Adriei este suspecta, el zice ca este din 90, dar nu pare, eu zic ca este 86 sau mai jos, portbagajul din fata rulotei este separat de restul rulotei, ori din 87-88 portbagajul este incorporat in rulota si nu mai este separat, rulotele inainte de prima inmatriculare pot fi folosite pe post de rulote statice de campinguri dupa care le vand, iar daca in acte arata ca prima inmatriculare a fost in 90 aici cei de la RAR trec in carte anul fabricatiei si nu anul primei inmatriculari, ambele sunt langa tine ai putea sa ii faci o vizita si sa le vezi si pe urma sa ne zici impresia ta.

Link către postare
Vizitator Niky Radu

am mai gasit o Adria care la fel are portbagajul separat de cel al rulotei si e din 94

http://www.tocmai.ro/rulota-adria-1994-17963053.html

Tocmai de acest model vorbesc, portbagajul e lipit de rulota si asa ar fi trebuit sa fie cea din 90, d-abia din 95 au modificat forma portbagajului, la prima iti intra mana intre portbagaj si caroserie

Link către postare
Aurelian Ovreiu

Raportul dotari /pret este bun.Acum trebuie sa vezi si raportul calitate /pret.Iti recomand sa o vezi insotit de un cunoscator care stie unde sa caute defectele ascunse.

Succes!

Link către postare
Vizitator

La swift-ul ala nu se vede nici o cupla antibalans.Raportat la ce dotari are pretul este bun.Trebuie vazuta si calitativ rulota.Daca o vezi da cu pumnul in peretii laterali, vezi sa nu joace podeaua, si daca geamurile se deschid(la swift aste e boala lor, chederul se lipeste de geam si acestea nu se mai deschid), urca pe rulota si verifica cupola sa nu fie mancata de soare.

Spor la treaba.

Link către postare
Vizitator

Cupla este tipica celor englezesti , fara anti-balans.

Ca plusuri sunt dusul si boilerul care ar trebui sa fie pe gaz si nu electric.

Truma este cu termostat , dar nu este cu ventilatie.

Nu minimaliza importanta dusului si a WC-ului ; daca tie iti este indiferent cu siguranta sotiei ii va pasa maxim

Cum bine au spus colegii mei , incerca sa :

- sa vezi cat mai multe rulote inainte de a cumpara

- sa iei pe cineva care are rulota atunci cand te duci sa faci o vizionare

- sa te gandesti bine daca ai cu ce sa o tragi in cazul in care trece de 900Kg

Link către postare
Vizitator

OK

In cazul asta nu iti ramane decat punctul 1 : Vezi cat mai multe rulote , ca sa iti faci o idee cat mai buna.

Link către postare
.Vizitator..

Bai frate (vitreg)!

Ce negociator esti tu ?

Daca omu stie cat dai si-ti arata o rulota... tu ce faci ?!?

Nu vrei sa-ti vand rulota mea ?

Am cerut 3000, dar tie ti-o las la 2500. E impecabila.

Link către postare
Vizitator

Pentru a cumpara o rulota am parcurs cel putin 2500 km:

1.Ziua 1Barlad-Bucuresti-Buzau -Barlad 600 km ( 9 rulote vizionate in Bucuresti , Ploiesti si Buzau)

2. Ziua 2 Barlad -Sibiu -Barladr 740 km

3. Ziua 3 Barlad - Targu Secuiesc -Tulcea 600km - Barlad , deoarece in ziua 1 era inchis la Tg Secuiesc

4. Ziua 4 Barlad -Bucuresti -Barlad 540 km 'si m-am intors cu rulota

In toate aceste zile am vazut cel putin treizeci(30) rulote.

Ca fapt divers eram hotarat sa cumpar o rulota Hobby din 2010(plecam sa chem patronul la negocieri)cand Cristina umbland prin rulota si ridicand pernele patului din dormitor ( care cum greu ajungi acolo) vede mucegaiul de cca.30cm.Am plecat vazand cu ochii , imediat .

Deci 'cum spune d-nul Viorel  , vezi cat mai multe rulote.

Link către postare
Vizitator

Este buna si asta, Abbey, din 2001.Dar oricum multumesc.

Link către postare
Cazacu L

Salut, sunt nou pe aici as dori sa imi cumpar o rulota genu asta Rulota Dethleffs .

Pacat ca e deja vanduta ca an fabricatie era peste 1995 ceea ce doresc, nu vreau englezesti nici sub 1993.

Ca bani as putea oferi ca cea din olx 1600 euro.

Imi place chiuveta se vede asa rotunda este model nou.

Cu ce ma puteti sfatui?

Eu o cumpar pentru lucru, imi trebuie 5 luni pe an de la primavara, speram acum sa gasesc mai ieftine.

Link către postare
Eugen David

:* ... Ce vrei tu, "si bun si ieftin " , 1600 de euro,   nyo  nu cred ca vei gasii vreo data !  w;?  Cauta in continuare, cine poate sti ? 

Mai vrei si de an bun !

Sunt pline siteurile de anunturi cu vanzari de rulote, bineanteles la alte preturi, dar nu vad cine de pe aici sa te indrume in a cumpara o rulota in stare buna , peste 1990 af la 1600 de euro, asta fiindca se vand la un pret un pic mai ridicat, esti constient si tu de asta.

Important la suma alocata de tine pentru achizitia rulotei sa apara cat de cat bine, sa aiba ceva dotari si "Dumnezeu cu mila", avand in vedere ca nu vrei s-o folosesti decat pentru servici dupa cum singur spui .

xq  Bafta ! Speranta moare ultima !

Link către postare
Cazacu L

Multumesc de raspuns!

Sper ca ai deschis link-ul si ai vazut chiar a fost anuntul cu 1600.

Chiar acum dimineata cineva pusese un beyerland  94 an la 2000 neg.

Rulote sunt, dar cred ca la persoanele private o gasesc asa ieftina.

Nu sunt genu de om scartzar dar eu nu cer sa fie full si cu boiler sau cine stie ce, doar sa aibe caditza dush cu wc, sa aibe truma si cam atat.

Englezesti nu vreau, iar vechi ca si o masina normal ca ruginesc apar mirosuri, egrasie etc.

Nu inteleg de ce te-ai mirat ca cer la 1600 la peste 1990, ca anunturi au fost si vor mai fi.

Pentru ca la 2500 se gasesc si din 2000.

Chiar eu cunosc un Caravelair din 1998 la 2000 euro si chiar din Ploiesti.

Link către postare

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să detii un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Creaza un cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Ai deja un cont de membru? Conecteaza-te aici.

Autentificare în cont

• Activi pe această pagină   0 membri

Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.