Cristian Petrescu 8 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2019 Buna, am o rulota swift corniche din 1997 pe care am modificat-o si echipat-o pentru off camping. Am reusit pentru curent electric o autonomie de 12 zile(testata) iar pentru apa fara umplere ulterioara 3 zile. Gazul folosit este gpl. 1 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2019 S-o stăpâniți cu placere și să vă ofere vacanțe minunate! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.382 Semnalează Publicat 28 Iulie, 2019 S-a aveti parte de ea, multe iesiri reusite si drumuri bune sa aveti cu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Petrescu 8 Semnalează Publicat 29 Iulie, 2019 Va multumesc tuturor. Mai am de lucrat vreo 2 zile la ea, sa definitivez cu masticarile exterioare si apoi plec in teste pe la Tuzla sau Krapets. Cine are in plan plecarea in aceste locatii off camping este binevenit la o bere rece ... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cezar Dan 7 Semnalează Publicat 1 August, 2019 (modificat) La 7/29/2019 la 18:46, Cristian Petrescu a scris: Va multumesc tuturor. Mai am de lucrat vreo 2 zile la ea, sa definitivez cu masticarile exterioare si apoi plec in teste pe la Tuzla sau Krapets. Cine are in plan plecarea in aceste locatii off camping este binevenit la o bere rece ... Arată mai mult Salutare! Din urmatorul week-end am sa ajung si eu la Vadu pentru prima data cu o astfel de rulota. Am comandat un panou solar de 115W Victron Energy, un controler V.E. -PWA 10A si un acumulator de 75Ah. Daca aungi la Vadu da un semn si fac cinste cu o bere rece . Poti sa-mi spui ceva despre sistemul de televiziune prin cablu/antena satelit cu care este dotata aceasta rulota (mod de functionare/setare/compatibilitate cu un abonament digi sau alta varianta)? Multumesc! Modificat 1 August, 2019 de Cezar Dan Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Petrescu 8 Semnalează Publicat 1 August, 2019 Am ajuns la Krapets in Bulgaria si am camoat. Cel putin pana duminica sunt aici 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.382 Semnalează Publicat 1 August, 2019 Distractie la maxim @Cristian Petrescu, si drum bun la intoarcere Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Petrescu 8 Semnalează Publicat 3 August, 2019 La 8/1/2019 la 12:08, Cezar Dan a scris: Salutare! Din urmatorul week-end am sa ajung si eu la Vadu pentru prima data cu o astfel de rulota. Am comandat un panou solar de 115W Victron Energy, un controler V.E. -PWA 10A si un acumulator de 75Ah. Daca aungi la Vadu da un semn si fac cinste cu o bere rece . Poti sa-mi spui ceva despre sistemul de televiziune prin cablu/antena satelit cu care este dotata aceasta rulota (mod de functionare/setare/compatibilitate cu un abonament digi sau alta varianta)? Multumesc! Salut Sistemul de antena cu care este dotata rulota(a mea cel putin) este analogic sinu prea prinzi nimiccu ea, poate doarTvr 1 cu purici... Eu am comandat un sistem tv cu antena digitala cu amplif. O sa vadce prind atunci... Poti lua un sistem satelitar daca esti fan tv si un abonament cartela pentru el. Il montezi in locul celei vechi daca are sistemde pliere sau o pui separat dipa ce campezi. Succes si distractie placuta! Arată mai mult 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Petrescu 8 Semnalează Publicat 7 August, 2019 La 8/3/2019 la 15:16, Cristian Petrescu a scris: Arată mai mult Ce parere aveti? Eu consider ca este definitia luxului si al comfortului.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Petrescu 8 Semnalează Publicat 18 August, 2019 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Dragulinescu 117 Semnalează Publicat 20 August, 2019 Salut @Cristian Petrescu Ce solutie ai adoptat pentru autonomia de curent de 12 zile? Pentru apa ai montat tancuri suplimentare cu robineti de inchidere/deschidere? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cristian Petrescu 8 Semnalează Publicat 20 August, 2019 (modificat) La 8/20/2019 la 5:00, Radu Dragulinescu a scris: Salut @Cristian Petrescu Ce solutie ai adoptat pentru autonomia de curent de 12 zile? Pentru apa ai montat tancuri suplimentare cu robineti de inchidere/deschidere? Arată mai mult Salut. Am luat un panou solar flexibil de 100w/20A si inainte de plecare am pus bateria pe redresor. Tensiunea in baterie a fost de 12.7v. Cand stationam foloseam panoul solar iar cand calatoream spre urmatoarea locatie cuplam incarcarea pe priza autovehiculului. In ultimele zile, datorita drumurilor foarte rele, s-a defectat controlerul solar si ultimele 2 zile am mers doar pe bateria rulotei. Astfel la intoarcere, dupa12 zile, tensiunea in acumulator a fost de 11, 6v. Pentru apa am folosit tancul rulotei de apox 60 litri si tancuri suplimentare, inclusiv dus solar pe care le umpleam de la izvoare. Desi nu am folosit apa tratata de la retea nici un membru al familiei nu s-a imbolnavit de stomac sau altceva. Ceea ce denota faptul ca inca avem izvoare bune si curate in tara... Modificat 20 August, 2019 de Cristian Petrescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Dragulinescu 117 Semnalează Publicat 20 August, 2019 (modificat) Multumesc de info! Kit-ul de incarcare l-ai montat singur, da? Rulota mea nu are acumulator in dotare, asa ca va trebui sa regandesc toata instalatia. Am si un convertor de 1200W pe care o sa-l adaug. Inca nu stiu ce putere are boilerul meu, dar sper sa fie decent. Am observat ca trece tubulatura de la sistemul de incalzire pe gaz prin el, dar banuiesc ca n-are nici o eficienta, asa ca sper sa-l pot alimenta la 220V din convertor. Rulota o voi folosi cu precadere in off camping, motiv pentru care ma preocupa autonomia. Modificat 20 August, 2019 de Radu Dragulinescu Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ovidiu Cica 193 Semnalează Publicat 20 August, 2019 Panou solar de 100 w si 20 A ? Adica cum s-a defectat controlerul? Poate numai daca nu ai strans bine firele in el ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri