Cezar Dan 7 Semnalează Publicat 1 August, 2019 Ma numesc Cezar sunt din Bucuresti. Imi place sa calatoresc sa vad locuri si peisaje minunate. Luna trecuta am achizitionat o rulota Swift Corniche 17/3 din 1999 . Luna aceasta termin cursul de la scoala de soferi pentru categoria B-Extins si plec in primul meu concediu cu rulota. In ultimii ani am petrecut cate maxim o saptamana/an la mare cu cortul si mi-a placut foarte mult. Toate cele bune si concedii placute va doresc! 2 1 Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 1 August, 2019 Bine ai venit pe forum @Cezar Dan. Sper ca vei petrece clipe minunate in calatoriile cu rulota si ca ne vei impartasi si noua bucuriile sau necazurile de care ai avut parte. Mult succes! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 1 August, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate @Cezar Dan 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 August, 2019 @Cezar Dan și vacanțe frumoase cu ! 1 Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 4 August, 2019 Fii binevenit! 1 Distribuie această postare Link către postare
Cezar Dan 7 Semnalează Publicat 5 August, 2019 Va multumesc si va doresc numai drumuri bune si concedii placute! 1 Distribuie această postare Link către postare
Laurentiu Perjeru 31 Semnalează Publicat 5 August, 2019 La cat mai multe drumuri si vacante reusite cu rulota Distribuie această postare Link către postare
Drinovan Ovidiu 990 Semnalează Publicat 5 August, 2019 Bun venit ! Distribuie această postare Link către postare
Albu Alexandru Madalin 4 Semnalează Publicat 5 August, 2019 Distribuie această postare Link către postare