Mihaiu 50 Semnalează Publicat 5 August, 2019 Va prezint campingul din titlu, camparea costa 25 de euro pt. doua persoane curent si Wifi inclus in acest pret, marea este la 40-50 de metri de la intrarea in camping. Gps Unnamed Road Unnamed Road, Thermaikos 575 00, Greciahttps://maps.app.goo.gl/Tfpv5Yd2GnTznDZ56 4 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 5 August, 2019 Multumim!@Mucsi Mihai Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 5 August, 2019 Multumim @Mucsi Mihai pentru prezentare sí poze. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 88 Semnalează Publicat 5 August, 2019 Multumim pentru prezentare! Ai putea sa nr dai mai multe detalii si poate chiar poze? Cum e plaja? E aglomerată? Umbrele, șezlonguri? Cum e apa? E limpede, tulbure? Cum e intrarea în apă? E lina, e abruptă? Ai stat in acest camping? Cat? In ce perioadă? Ce facilități mai are? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaiu 50 Semnalează Publicat 6 August, 2019 @Andrei Dragos, sunt cazat acum in acest camping. Plaja nu este aglomerata, are are cativa zeci de km lungime, umbrele si sezlonguri are campingul pe plaja si se ocupa cu o mica consumatie, apa este limpede, intrarea in apa este foarte lina am intrat vreo 100m si apa abia a trecut de buric. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaiu 50 Semnalează Publicat 6 August, 2019 M-am deplasat vreo 2km de la camping si pun niste poze pentru amatorii de off camping, nu stiu daca e voie sau nu, eu am vazut doar o rulota. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Andrey 88 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Dacă poți, pune, te rog, mai multe poze din camping... Mai ales cu plaja! Mulțumesc! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Mulțumim pentru poze și informații @Mucsi Mihai ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaiu 50 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Aceasta este plaja campingului, dar poti merge oriunde, plaja se intinde pe zeci de km. In fata campingului apa marii este cu adancime foarte mica pe zeci de metri, precum se vede din poze, ideal pentru cei cu copii mici. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Mihaiu 50 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Poze din camping 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri