Costache Lucian 2 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Salut, sunt Lucian, am 45 de ani si tata a 2 baieti.in urma cu o luna am imprumutat o rulota de la o cunostinta care nu o mai folosea de vreo 7, 8 ani, mai bine apus a iesit de trei ori cu ea.Este o rulota Adria model wilk din 2010 care a achizitonat o de noua .Fiind prima iesire cu rulota, impreuna cu niste prieteni, am fost la 2 mai o saptamana si la munte o saptamana in ideea daca ne place o achizionam , si am fost total surprinsi de aceasta experienta dar si de placerea si fericirea copiilor , fapt pentru care am anulat plecarea in grecia condiserand ca a fost cel mai frumos concediu de pana acum.Toate cele bune . 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Salutare și bun venit alături de noi @Costache Lucian ! Până la urmă ai achiziționat rulota? Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 6 August, 2019 @Costache Lucian si Distribuie această postare Link către postare
Costache Lucian 2 Semnalează Publicat 6 August, 2019 8 minute în urmă, Daniel P a scris: Salutare și bun venit alături de noi @Costache Lucian ! Până la urmă ai achiziționat rulota? Da, consider ca am avut noroc pentru ca am schizitionat o la un pret ff bun, zie eu, 5500€ 1 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Salutare @Costache Lucian bun venit in aceasta comunitate. Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 7 August, 2019 Dacă nu este cu supărare poate ne prezinți și nouă căsuța ta. Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 7 August, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 7 August, 2019 @Costache Lucian Distribuie această postare Link către postare
Sionut 380 Semnalează Publicat 7 August, 2019 în urmă cu 22 ore, Costache Lucian a scris: Da, consider ca am avut noroc pentru ca am schizitionat o la un pret ff bun, zie eu, 5500€ Bine ai venit ! E super pretul pentru o rulota din 2010 Distribuie această postare Link către postare