Adrian Scridon 4 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Sunt Adrian am 38 ani, tata a doua fetite.Anul acesta am achizitionat o rulota Swift Challenger 550 cu locuri de dormit pt 5 persoane.Pana acum am iesit pentru 4 zile la Sovata, camping PERLA LACULUI, si am fost foarte inchantati atat de conditii cat si experienta. Vacante frumoase (faine pentru ardeleni) tuturor rulotistilor!!! 4 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Salutare @Adrian Scridon și bun venit în această frumoasă comunitate! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 6 August, 2019 @Adrian Scridon si Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 6 August, 2019 Salutare @Adrian Scridon si bun venit alaturi de noi  Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 7 August, 2019 Bun venit @Adrian Scridon Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 7 August, 2019 @Adrian Scridon Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 7 August, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare