Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 8 August, 2019 Am plecat pe 11 iulie la Cabana Voina si am stat acolo o lună. Am facut plimbări spre Cabana Cuca si Cabana Bătrână care nu mai este. 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 8 August, 2019 Si alte poze 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Lungu Marin 2.136 Semnalează Publicat 8 August, 2019 Am prins si ceva ploi.Am lăsat rulota la Cabana Voina si voi reveni după 20 August. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel D 600 Semnalează Publicat 9 August, 2019 Foarte frumos!!!!Mulțumim!!! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.401 Semnalează Publicat 9 August, 2019 Felicitari @Lungu Marin pentru iesirea reusita si multumim pentru poze, Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 9 August, 2019 Să trăiești nea Marine, sarutmâna doamnei și vacanțe frumoase în continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri