Tomescu Stefan 20 Semnalează Publicat 10 August, 2019 Salut rulotisti! Am văzut la TV in ultimi 2 ani o grămadă de știri despre Corbu si Vadu, si acum vad ca nu mai e ce a fost. Am campat ieri la Corbu, camping Malul Mării pe care il recomand, de 4 ani vin aici:3 cu cortul si anul asta cu a mea rulota numai ca aceste sălbatice plaje vor deveni Mamaia. Plaja e plina ... totusi este super ca inca nu au apărut vânzătorii de bomboane si porumb... liniștea inca exista dar nu cred ca pentru mult timp. Cocalarimea pare sa înflorească . Revin si cu ceva poze! 1 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 10 August, 2019 Salut @Tomescu Stefan eu sunt la Corbu. Fata de anul trecut e foarte aglomerat. Daca continua așa la anul cred că o să fie plaja privata cu șezlonguri. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Tomescu Stefan 20 Semnalează Publicat 10 August, 2019 La 8/10/2019 la 13:49, Adam Adrian a scris: Salut @Tomescu Stefan eu sunt la Corbu. Fata de anul trecut e foarte aglomerat. Daca continua așa la anul cred că o să fie plaja privata cu șezlonguri. Arată mai mult Asa cred si eu! Deja jos langa camping a aparut o baraca de lemn cu Staropramen. Cred ca deschid curând! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Tomescu Stefan 20 Semnalează Publicat 12 August, 2019 Si acum dupa zilele aglomerate: Poze de la Corbu! 3 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Dragulinescu 117 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2019 E cineva in weekendul asta la Corbu? Planuiesc sa ajung vineri seara/noaptea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri