Gheorghe-M 2 Semnalează Publicat 13 August, 2019 Ma bucur mult ca am fost primit pe acest forum si sper sa primesc sfaturile si ajutorul de care am nevoie! Multa sanatate si O zi racoroasa tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 13 August, 2019 Salut! 1 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 August, 2019 Salutare @Gheorghe2019 și Pentru început, te rog să-ti schimbi numele de utilizator așa cum prevede Regulamentul acestui forum. Nu știu cine ți-a dat accept, sau poate l-ai schimbat ulterior, dar de câțiva ani nu se mai acceptă nume de utilizator care includ cifre in componența lor. 3 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 13 August, 2019 Salutare si bun venit in aceasta comunitate 1 Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 14 August, 2019 1 Distribuie această postare Link către postare
Florin Males 105 Semnalează Publicat 14 August, 2019 în urmă cu 18 ore, Gheorghe2019 a scris: Ma bucur mult ca am fost primit pe acest forum si sper sa primesc sfaturile si ajutorul de care am nevoie! Multa sanatate si O zi racoroasa tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare
Gheorghe-M 2 Semnalează Publicat 14 August, 2019 în urmă cu 20 ore, Daniel P a scris: Salutare @Gheorghe2019 și Pentru început, te rog să-ti schimbi numele de utilizator așa cum prevede Regulamentul acestui forum. Nu știu cine ți-a dat accept, sau poate l-ai schimbat ulterior, dar de câțiva ani nu se mai acceptă nume de utilizator care includ cifre in componența lor. Mi-am schimbat numele de utilizator, multumesc mult pentru ajutor! O zi frumoasa tuturor! 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 14 August, 2019 Bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 14 August, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare