Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Încă o zi, încă puțin. Lucru la interior, ca afara a fost destul de subțire, însă după ce am reușit sa leg (cu greu ca am avut ceva scăpări) instalația de gaz pe dedesupt. 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 8 Octombrie, 2019 Apropo, unde as putea găsi piesa din imagine la un preț corect sau modulul cu totul? (arzatorul de la boiler - carver 2), dacă ma poate ajuta vreun coleg.... Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Încă puțin si la RAR... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Felicitări, 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Vasile Oae 179 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Ce diferență între cum arata in primele poze și acum. Felicitări pt munca depusa. Bafta la RAR și apoi vânt din spate! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.382 Semnalează Publicat 13 Octombrie, 2019 Bravo Ai facut o treaba minunata. Succes la RAR 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 16 Octombrie, 2019 Munca finalizata.... Numere mai trebuie.... 3 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.382 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2019 Felicitari 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Petre S 116 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2019 In primul rand felicitari pentru munca depusa! Se vede ca ai avut rabdare si multa indemanare pentru a duce la bun sfarsit o lucrare nu tocmai usoara. Dupa inmatriculare va doresc sa iesiti de cat mai multe ori in natura pentru a va bucura de beneficiile acestui "microb" numit rulotism! 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 17 Octombrie, 2019 La 10/17/2019 la 7:14, Petre S a scris: In primul rand felicitari pentru munca depusa! Se vede ca ai avut rabdare si multa indemanare pentru a duce la bun sfarsit o lucrare nu tocmai usoara. Dupa inmatriculare va doresc sa iesiti de cat mai multe ori in natura pentru a va bucura de beneficiile acestui "microb" numit rulotism! Arată mai mult Multumesc. Greu a fost ca am facut munca singur, si sunt multe situatii in care chiar e nevoie de un mic ajutor. Insa satisfactia e deplina 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2019 Final... cu RAR efectuat și numere puse...gata de drum, numai sa vina week-endul :))) 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
NRLaurentiu 1.979 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2019 Foarte frumos a iesit! Inspira o atmosfera calda! In ceea ce priveste coltarul de aluminiu, daca nu gasesti pe site-uri pe afara (la noi nu am vazut acest model), incearca la un atelier care face sudura de aluminiu. Taiat frumos teava superioara a T-ului vechi si pusa alta, cred ca va fi ok. Daca nu reusesti nici asa, schimba sistemul pentru acel picior si cumperi altul cu sistem quick. Daca nu ma insel, gasesti si in tara la magazinele de specialitate, ca piesa separata. Ar mai fi o varianta: sa intaresti introducand fortat sau nu - in functie de ce diametru apropiat gasesti - o teava in teava fisurata. Week-end placut! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 23 Octombrie, 2019 Am dus îmbinarea de aluminiu și arzatorul de gaz de la boiler la o firma specializata în confecții metalice, printre altele au aparate de sudura și pentru inox, și pentru aluminiu. Am de așteptat vreo săptămână pana au timp și de mine :). După ce sunt gata, și sper sa iasă bine, pun câteva poze. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 13 Noiembrie, 2019 Am reusit sa rezolv și problema cu arzatorul pentru boiler. Singura problema ce o am acuma la el e ca nu mai găsesc tăblita de protecție din fata lui.... 2 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin Daniel 0 Semnalează Publicat 17 Martie, 2020 Salut, Am Inceput o operație similara de refacere a podelei și un perete fata, Îmi poți spune te rog ce adeziv ai folosit pentru lipirea placajului peste polistiren pe pereți? Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Balmus Marius 3 Semnalează Publicat 15 Aprilie, 2020 @Cosmin Daniel Sika boom pt polistiren.spor! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Cosmin Daniel 0 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2020 La 4/15/2020 la 20:12, Balmus Marius a scris: @Cosmin Daniel Sika boom pt polistiren.spor! Arată mai mult Multumesc Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Balmus Marius 3 Semnalează Publicat 16 Aprilie, 2020 @Cosmin Daniel Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Berintan Grigore 55 Semnalează Publicat 2 Mai, 2020 La 3/17/2020 la 8:37, Cosmin Daniel a scris: Salut, Am Inceput o operație similara de refacere a podelei și un perete fata, Îmi poți spune te rog ce adeziv ai folosit pentru lipirea placajului peste polistiren pe pereți? Multumesc Arată mai mult Eu am folosit CT84, spuma de la ceresit Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri