Adrian Valentin 3 Semnalează Publicat 19 August, 2019 Sunt Adrian din Oradea, Am achizitionat de curand o rulota ABBEY GT fabricata in 1987 dar bine intretinuta si cu dotarile functionale (baie cu chiuveta, dus si wc, chiuveta bucatarie, aragaz, cuptor, frigider pe 12/220v si gaz, soba pe gaz, boiler pe gaz si pompa de apa interna de 12v), o voi folosi ocazional si de aceea am optat pt ceva la buget limitat... M-am alaturat comunitatii din dorinta de a schimba pareri despre aceste "jucarii pt oameni mari" atat pe plan tehnic cat si pe plan de calatorii, locatii si indicatii cu privire la aceste aspecte. Toate bune tuturor si calatorii dara evenimente neplacute! 3 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 19 August, 2019 Salutare @Adrian Valentin și bun venit în această comunitate! 1 Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 19 August, 2019 Salut! 1 Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 19 August, 2019 @Adrian Valentin 1 Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 19 August, 2019 Welcome aboard! 1 Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 19 August, 2019 Salutare @Adrian Valentin si bun venit alaturi de noi. 1 Distribuie această postare Link către postare