Carol 0 Semnalează Publicat 22 August, 2019 Salut tuturor si bine v-am gasit! Numele meu este Carol si impreuna cu prietena si cei doi patrupezi ne vom "aventura" in prima noastra vacanta de aces fel. Intentionam ca la jumatate lunii septembrie sa plecam cu o autorulota inchiriata pentru o saptamana. Fiind si prima noastra iesire de genul asta ne-ar prinde bine niste idei de traseu si sfaturi. Am studiat putin si nici timpul nu ma mai ajuta, ramanand mai putin de o luna pana la mini vacanta noastra. Trebuie sa ne decidem asupra traseului final si sa incep sa fac rezervari in campinguri (intentionam sa stam si off-camping acolo unde pare ok de campat), in principiu ne-ar placea sa iesim din tara (Bulgaria/Grecia/Croatia). Orice recomandari ne sunt de mare ajutor. Multumesc! Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 22 August, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 22 August, 2019 Bine ai venit, Bulgaria și Grecia nu le cunosc, pt Croația poți întreba, am făcut 12 ani vacante acolo. Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 23 August, 2019 Salutare @Carol si bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 23 August, 2019 Bun venit alături de noi @Carol și vacanță minunată! Distribuie această postare Link către postare