Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 August, 2019 După aproape 3 luni de la achiziționare, vă prezint și eu "noua achiziție". Este un Dethleffs Camper 440 din noiembrie 99, 4 locuri de dormit, 1000/1300 kg. Ca dotări : mover electric, boiler electric, trumavent 220 cald/rece, frigider cu congelator mare, cabină de duș, 3 trape, etc. 7 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Foarte frumoasa, o marca care mi-a plăcut întotdeauna mult pentru calitatea care o oferă 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Am avut plăcerea s-o admir " pe viu" la Letca Nouă de Sf. Marie, cu udăturile de rigoare... S-o stăpâniți cu drag încă o dată, drumuri bune, vânt din spate și vacanțe minunate! Na, că am făcut si o rimă! Ați ajuns la Avrig? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Mulțumesc frumos ! @Daniel P Azi plecăm, dar fără rulotă că s-a schimbat modificarea... 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adiciordas 306 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Sa aveti parte de ea!!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.378 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Felicitari @Stefan Adam pentru achizitie. Sa aveti parte de ea multe iesiri reusite sí drumuri bune sa aveti cu noua 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Ursu Florin 1.929 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2019 Foarte frumoasa, am cautat foarte mult timp o astfel de compartimentare la aceasta marca dar nu am gasit. Sa o stapanesti sanatos! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Silviu Pascu 1.216 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2019 Sa o stapaniti sanatosi ! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 1 Noiembrie, 2019 Mulțumesc frumos domnilor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Emil Vinteler 1.743 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2019 Frumoasa rulota, drumuri bune si vacante minunate alaturi de cei dragi 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Costica V. 2.055 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2019 Drumuri bune si vacante minunate!! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 2 Noiembrie, 2019 Salut!@Stefan Adam Ieșiri frumoase să aveți!Foarte frumoasa! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Stefan Adam 2.873 Semnalează Publicat 3 Noiembrie, 2019 Multumesc pentru aprecieri ! Spor la ruloteală tuturor ! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolau Radu 6 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri