Dan Hincea 40 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Salutare dragi prieteni, numele meu este Dan Hincea, 42 de primaveri, de pe langa bucuresti, si de multa vreme trag cu ochiul la postarile voastre. Nu am inca o rulota, dar mi-as dori una, sau si mai bine o autorulota! Sau si mai bine imi doresc sa ma apuc de un proiect si anume conversia unui van in autorulota. Sunt in faza incipienta de studiu. Cu siguranta voi studia mult inainte de a incepe, probabil imi voi achizitiona o rulota pentru inceput, sa ma familiarizez cu toate problemele legate de acest mod de a petrece timpul liber. Nu ma grabesc, nu plec nicaieri, daca voi finaliza ce mi-am propus pana ies la pensie - ma declar multumit :)) Daca va fi gata mai devreme voi fi mai fericit si mai fericit - indirect proportional cu timpul pana la prima iesire cu atelajul. Cele bune! 5 Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Salutare tizule @Dan Hincea și bun venit alături de noi! Mă bucur că te-ai hotărât să te alături comunității noastre și îți doresc succes în ceea ce ți-ai propus! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Salutare @Dan Hinceasi bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 28 August, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 28 August, 2019 si succes in realizarea proiectelor tale! Distribuie această postare Link către postare
Dan Hincea 40 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Va multumesc frumos pentru primirea calduroasa! 1 Distribuie această postare Link către postare
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Bine ai venit! Spor la cautari si achizitie! O sa va placa foarte mult! Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 29 August, 2019 Bun venit alaturi de noi @Dan Hincea Distribuie această postare Link către postare
Mihai Cezar 7 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2019 La 8/28/2019 la 14:36, Dan Hincea a scris: Salutare dragi prieteni, numele meu este Dan Hincea, 42 de primaveri, de pe langa bucuresti, si de multa vreme trag cu ochiul la postarile voastre. Nu am inca o rulota, dar mi-as dori una, sau si mai bine o autorulota! Sau si mai bine imi doresc sa ma apuc de un proiect si anume conversia unui van in autorulota. Sunt in faza incipienta de studiu. Cu siguranta voi studia mult inainte de a incepe, probabil imi voi achizitiona o rulota pentru inceput, sa ma familiarizez cu toate problemele legate de acest mod de a petrece timpul liber. Nu ma grabesc, nu plec nicaieri, daca voi finaliza ce mi-am propus pana ies la pensie - ma declar multumit :)) Daca va fi gata mai devreme voi fi mai fericit si mai fericit - indirect proportional cu timpul pana la prima iesire cu atelajul. Cele bune! bun venit pe aici Dane !!! Distribuie această postare Link către postare
Tibi Borza 22 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2019 @Dan Hincea era si timpul :)) Acum ca am trecut peste etapa de prezentari, hai cu intrebarile sa punem proiectul pe roate (2, 4 sau mai multe :D) Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2019 @Dan Hincea si Distribuie această postare Link către postare