Beserman Gabriel 1 Semnalează Publicat 30 August, 2019 (modificat) Salutare, am si eu o problema! Tatăl meu vitreg a cumparat o rulota in 2017 si nu a mai băgat-o la financiar si nici nu a mai trecut o pe numele lui. A rămas doar contractul si fiscalul vanzatorului (omul si-a radiat-o fiscal ) Tata a decedat de boala cruntă si a ramas in aer rulota . Eu, neavând același nume si neputând sa-i fac succesiunea, mai pot sa fac ceva cu rulota ( să mă bucur de vacanțe), sau pur si simplu o tin de baracă? Modificat 30 August, 2019 de Radu Ghita Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 30 August, 2019 Salutare Condoleanta pentru tatal vitreag. Daca vrei sa treci rulota dupa numele tau, trebuie facut un proces de partajare, sí toate rudele de gradul 1 au drept de mostenire. Daca poti sa o convingi rudele sa renunta la rulota ín favoarea ta, atunci treaba e usor. Daca nu atunci este o poveste mai greu. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Beserman Gabriel 1 Semnalează Publicat 30 August, 2019 Multumesc..sau să merg fara a o înregistra la fiscal ....dar periculos Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raruta Florin 56 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 Vorbeste cu vanzatorul sa faceti alt contract si fisa de inmatriculare pe numele tau. Putin problematic la fiscal, daca vor fi de acord sa puna stampila pe fisa de inmatriculare. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raruta Florin 56 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 ...totusi cred ca va fi greu realizabil avand in vedere ca este deja un CV in baza celor de la fisc. Legal vanzatorul si-a pierdut dreptul de propietate. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Beserman Gabriel 1 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 6 minute în urmă, Raruta Florin a scris: ...totusi cred ca va fi greu realizabil avand in vedere ca este deja un CV in baza celor de la fisc. Legal vanzatorul si-a pierdut dreptul de propietate. E riscant să merg si fara a fii băgata la financiar Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Raruta Florin 56 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 cam da...cu noua modificare de lege rulota va fi radiata automat din circulatie daca nu este inmatriculata in 90 de zile. Inainte puteai circula si asa. Vb cu un notar si vezi ce trebuie facut. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Beserman Gabriel 1 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 17 minute în urmă, Raruta Florin a scris: cam da...cu noua modificare de lege rulota va fi radiata automat din circulatie daca nu este inmatriculata in 90 de zile. Inainte puteai circula si asa. Vb cu un notar si vezi ce trebuie facut. Multumesc mult Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri