Mihai Matica 2 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2019 Buna ziua dragi colegi. Ma bucur sa fac parte din comunitatea rulotistilor. Am avut doua experiente foarte placute, ambele cu autorulota, una in Grecia in Pelopones - zona Tholo si Elafonisos si alta in tara in satele sasesti din Transilvania. In ambele cazuri autorulota a fost inchiriata. Apoi am hotarat sa ne achizitionam o rulota , ne am luam un Weinsberg Caraone QDK 550, noi fiind 2 parinti cu 4 copii si un catel . 1 Distribuie această postare Link către postare
Cristian A 1.538 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2019 Salut si tie ! Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2019 Salut și bine ai venit printre noi, foarte frumoasa rulota Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2019 @Mihai Matica Distribuie această postare Link către postare
Marian Popa 2.078 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2019 Bun venit alături de noi @Mihai Matica Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 1 Septembrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.345 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2019 Salutare @Mihai Matica sí bun venit in aceasta comunitate Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2019 Bun venit alături de noi @Mihai Matica și felicitări pentru achiziția rulotei! Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 2 Septembrie, 2019 @Mihai Matica si Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Catalin Visan 178 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 La 01.09.2019 la 17:21, Raul G a scris: Salut și bine ai venit printre noi, foarte frumoasa rulota Eu nu cred până nu văd. Bun venit printre noi Distribuie această postare Link către postare