Radu BOGDAN 9 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Salutare, La 3 zile dupa achizitionarea rulotei am si facut prima iesire, direct off-camping, in Muntii Sureanu, chiar in Parcul National Gradistea Muncelului - Cioclovina. Peisaje superbe, vreme pe masura, trupa mare (10 familii). Foarte frumoasa experienta, avand in vedere ca in ultimii ani am fost tot cu cortul. E clar, este "next next level" in rulota. O zi faina tuturor! 4 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Super!Și eu am pe lista următoarelor ieșiri zona aia. 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Mulțumim pentru foto @Radu BOGDAN și felicitări pentru prima ieșire cu rulota! 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.367 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Bravo @Radu BOGDANFelicitari pentru prima iesire Va dorim multe iesiri reusite sí drumuri bune cu Mersi pentru poze 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri