Valentin Sorin 1 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Ma numesc Burlacu Valentin Sorin. Am 33 de ani si m-am indragostit de romania inca de la 16 ani. Nu detin inca o rulota, dar asta este urmatorul pas. Am fost in cateva locuri din tara noastra si am dormit in cort, in masina sau la cazare. Am plecat anul trecut cu un amic care detine o rulota si am ramas uimit de ea. Anul acesta m-am hotarat sa inchiriez una pentru o saptamana si sa strabat tara. Am fost multumit si uimit de cat de bine si minunat a fost condediul cu rulota dupa mine. M-am hotarat ca pana in primavara anului viitor sa imi achizitionez o englezoaica decenta de 4 persoane. Va multumesc pentru accept si va doresc vreme frumoasa la iesiri. 1 Distribuie această postare Link către postare
Raul G 2.918 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Salut și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Salut! Distribuie această postare Link către postare
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Salutare @Valentin Sorin și bun venit în această comunitate! Succes in ceea ce ți-ai propus! Distribuie această postare Link către postare
Vana Petre 181 Semnalează Publicat 3 Septembrie, 2019 Fii binevenit! Distribuie această postare Link către postare
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2019 Salutare @Valentin Sorin sí bun venit alaturi de noi Distribuie această postare Link către postare
Doru A. 85 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2019 @Valentin Sorin si Distribuie această postare Link către postare
Teo Raducanu 256 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2019 @Valentin Sorin Distribuie această postare Link către postare