Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2019 Salutare tuturor. Vreau sa va prezint noua achizitie, de care suntem extrem de incantati. Hobby 495 Excellent, an 2010. Ce sa zic... a fost dragoste la prima vedere. Batrana doamna, (Hobby 400, 1997) ramane in familie, deoarece cumnatul meu s-a virusat si el. Nu mai poate fara rulota. Toate cele bune tuturor!! 7 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Radu Ghita 3.647 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2019 S-o stapaniti sanatosi @Dragos Alexandrescu. Foarte frumoasa! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 4 Septembrie, 2019 Foarte frumoasa!Daca vrei, niste poze la interior? 1 Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Fejer Antal 10.374 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2019 Felicitari @Dragos Alexandrescu pentru achizitie, Foarte frumos Sa aveti parte de ea multe iesiri reusite sí drumuri bune va dorim cu noua Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Loredana Craciunoiu 398 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2019 Foarte, foarte frumoasa! Sa aveti vacante placute! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Daniel P 12.569 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2019 S-o stăpâniți cu drag și vacanțe frumoase în continuare! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Moldovan 54 Semnalează Publicat 5 Septembrie, 2019 Să o stăpâniți sănătoși și să aveți multe multe vacanțe frumoase! Cât ați dat pe ea și de unde ați luat-o? Am un prieten care dorește să își una similară sau poate puțin mai mică (420). Ce MMA are? 1500kg sau mai puțin? Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 Multumesc tuturor! La 9/5/2019 la 13:26, Bogdan Moldovan a scris: Să o stăpâniți sănătoși și să aveți multe multe vacanțe frumoase! Cât ați dat pe ea și de unde ați luat-o? Am un prieten care dorește să își una similară sau poate puțin mai mică (420). Ce MMA are? 1500kg sau mai puțin? Am luat-o din tara din fata casei proprietarului. Are MMA 1400. Fara suparare, dar nu doresc sa spun pretul de achizitie, pentru a nu da nastere unor discutii inutile. Daca doriti detalii, imi puteti da mesaj privat. Multumesc pentru intelegere! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Bogdan Moldovan 54 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 4 minute în urmă, Dragos Alexandrescu a scris: Am luat-o din tara din fata casei proprietarului. Are MMA 1400. Fara suparare, dar nu doresc sa spun pretul de achizitie, pentru a nu da nastere unor discutii inutile. Daca doriti detalii, imi puteti da mesaj privat. Multumesc pentru intelegere! Nici o supărare! Te înțeleg perfect. Eu, mi-am luat rulotă de nouă, deci prețul la mine ar fi fost destul de public ;) Enjoy! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 6 Septembrie, 2019 16 minute în urmă, Bogdan Moldovan a scris: Nici o supărare! Te înțeleg perfect. Eu, mi-am luat rulotă de nouă, deci prețul la mine ar fi fost destul de public ;) Enjoy! Foarte frumoasa rulota! Plimbari lungi si placute. Am luat si eu in calcul achizitionarea unei rulote noi, dar sotia nu a vrut altceva dacat Hobby. Toate bune! Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Adam Adrian 527 Semnalează Publicat 14 Septembrie, 2019 @Dragos Alexandrescu Și umblii cu ea prin Vama din câte văd, sunt pe lângă tine. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Dragos Alexandrescu 104 Semnalează Publicat 15 Septembrie, 2019 în urmă cu 15 ore, Adam Adrian a scris: @Dragos Alexandrescu Și umblii cu ea prin Vama din câte văd, sunt pe lângă tine. Da, prin Vama. Astazi in jurul pranzului plecam. Daca mai esti prin preajma, te astept la o cafea. Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri
Nicolau Radu 6 Semnalează Publicat 22 Ianuarie, 2020 Salutare și bine ai venit printre noi Distribuie această postare Link către postare Distribuie pe alte siteuri